Hello There, Guest! Login Register

Vand starter's kit, Gaggia Classic si Eureka Mignon Specialita + accesorii, set compl

Salutare,

Vand starter kit-ul personal. Acesta contine:

Gaggia Classic RI9403/11, boiler INOX (accesorii originale incluse, inclusiv site presurizate, ese pods, etc) - 800 ron
Eureka Mignon Specialita' 16CR Black - 1400 ron
Suport portafiltru Motta inox 1288 - 45 ron
Nivelator Motta 2928 - 58 mm  - 80 ron
Tamper ADAMM 58,5 mm, lemn mahon - 100 ron
Tamper Motta 58 mm - 70 ron
Latiera 500 ml, Motta 1788, inox - 60 ron
Knock box Motta 11 cm 0477 inox - 120 ron
Portafiltru fara fund 58 mm cu sita nepresurizata, 1165265 - 125 ron

TOTAL : 2800 RON

Detalii:

1. Espressor Gaggia Classic -  este cel produs intre 2015 si 2018 oct, adica cel cu boiler din Inox. Cumparat chiar in 13/10/2018 deci face 5 ani imediat. Vroiam neaparat ca boilerul sa fie din inox datorita comportamentului inoxului la temperaturi mari. Utilizat 2 espressouri / zi normala, 4 / zi weekend. LED ul butonului din stanga este dus dar asta nu influenteaza procesul de extractie. Tavita de incalzire este zgariata de la depozitarea cestilor dar pp ca e normal :-).

2. Rasnita Eureka Mignon Specialita - cumparata in sept 2019 (in 2018 am inceput cu un Lelit  PL 043 MMI care o vand separat cu 750 ron - a functionat doar un an), functioneaza impecabil, e "tanc" Smile.

3. Accesorii - se prezinta cum e normal dupa o perioada de utilizare, f putine zgarieturi deorece le-am intretinut corespunzator.
Poze detaliate atasate.

Vand urmatoarele combinatii:

1. Kit ul (espressor Gaggia Classic, rasnita Eureka MS, Accesorii) la 2800 ron
2. Rasnita Lelit  PL 043 MMI - 750 ron
3. Doar Espressorul Gaggia Classic + accesoriile (originale cat si aftermarket) la 1400 ron
4. Doar rasnita Eureka Mignon Specilita la 1400 ron
5. Doar accesorii aftermarket - 600 ron

Predare personala gratuita in judetul Cluj sau orasul Bistrita (si imprejurimi). Altfel, livrare in tara contracost.

Multumesc

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Adrian_D[author], completare: si butonul din dreapta da semne de oboseala uneori. Pp ca e ok , vine cu varsta. Eventual mai scadem 100 ron din pret a.i. noul proprietar sa schimbe cele 2 butoane. Eu nu mai am timp de asemenea detalii. Merci si spor la espresso :-)

Reply
(11-10-2023, 06:29)Adrian_D Wrote: Adrian_D[author], completare: si butonul din dreapta da semne de oboseala uneori. Pp ca e ok , vine cu varsta. Eventual mai scadem 100 ron din pret a.i. noul proprietar sa schimbe cele 2 butoane. Eu nu mai am timp de asemenea detalii. Merci si spor la espresso :-)

Se poate inchide threadul. S-a vandut. Merci
*asa stiu ca sa face, nu is un expert in ale forum-ului Smile. Daca nu e asa sa ma indrumati va rog care e metodologia de inchidere. Merci

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)