Welcome Back Log In Create Account

Vand sita de precizie IMS dubla (cred ca e si tripla), noua

Vand sita de precizie pentru portafiltru, de la IMS, model B68 2T H26,5 E nou-nouta, niciodata folosita, doar fotografiata.

Pozele sunt reale, piesa este originala, este varianta ridgeless, evident Made in Italy.

Vine exact cum este in poze, cu cutia aferenta.

As prefera, pe cat posibil, predare personala in Bucuresti.

Contact: PM aici pe forum, eventual cu un numar de telefon si va sun eu, asta nu reprezinta deloc o problema

Pret 90 de lei. Link producator aici https://imsfiltri.com/prodotto/b682tch26-5e/

Multumesc!

Sorin

Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)

Reply
Up!

Sorin - sent from my mobile phone
Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)

Reply
My friend Sordin. cum o vinzi tu cu 90 RON si de unde ai scos pretul?

please : Site nepresurizate, presurizate | Kfea.ro | Magazin Online de Kfea
toate sitele IMS se vand sub 70 RON noi !

eu am vandut ieri sita pe care o aveam la vanzare cu 45 RON pe forum, de la 59 NOUA . pe bune?
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Salut

E simplu: 25 de euro cu tot cu transport a fost.

Nu se potrivește la ce am eu: neatenția se plătește de mine prin suportarea diferenței dintre achiziție și prețul final la care se va da.

E o sigura bucata și nu e nimic dubios, cum poate vrea cineva sa insinueze.

Accept propuneri, inițiative, negocieri și comparații (câtă vreme vorbim de fix același produs - cu toate codurile și variațiile pe mine m-au copleșit)

In rest, pace și extracții!

Sorin

Reply
pai vor veni si altii oameni de forum. ti-am dat link cat costa sitele IMS la magazin. nu ai vazut link-ul?
eu daca imi cumpar un obiect care costa 1000 EURO, si peste 3 zile costa 500 la magazin, eu daca il vand trebuie sa il vad cu 900 EURO? doar ca m-a costat pe mine la inceput 1000 E?

eu zic ca mesajele acestea trebuie sa ramana aici si sa vada si altii ce preturi aiurea se vehiculeaza la vanzare.
sita aia a ta nu face mai mult de 50 RON. nu o sa cumpere nimeni de aici, daca ea costa la magazin 60 RON.
de ce as lua-o de la tine?
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
(13-01-2023, 16:10)staicueduard Wrote: pai vor veni si altii oameni de forum. ti-am dat link cat costa sitele IMS la magazin. nu ai vazut link-ul?
eu daca imi cumpar un obiect care costa 1000 EURO, si peste 3 zile costa 500 la magazin, eu daca il vand trebuie sa il vad cu 900 EURO? doar ca m-a costat pe mine la inceput 1000 E?

eu zic ca mesajele acestea trebuie sa ramana aici si sa vada si altii ce preturi aiurea se vehiculeaza la vanzare.
sita aia a ta nu face mai mult de 50 RON. nu o sa cumpere nimeni de aici, daca ea costa la magazin 60 RON.
de ce as lua-o de la tine?
Te plicti rău?
Înainte să te apuci la certat colegi pe aici, îndoaie și tu în doua google ul ăla bine de tot că e gratis.
Produsul mai ieftin cu care îi scoți tu ochii colegului este diferit de produsul care îl vinde el și nu întreba cu ce diferă că nu îți zic, află singur și nu căuta pe
Kfea.ro pt că ei nici nu au la vânzare sita 16/22 cu 715 găuri.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
Prietene, sita aia pe care o vinde el, e oricum b68 si nu b70 INDIFERENT CE versiune e, e inefrioara lui B70.
 deci orice ims nu costa cat cere el. 
Daca vrei ca prietenul tau google (ca nu mai gandim cu capul nostru ci cu netul) sa ne spuna unde costa sita aia 25 euro. VST murea demult daca si ims costa atat.
si nici nu e IMS superfine e tot competition. O sita mediocra
Sunt curios cine o cumpara la 90 lei. Asteptam tic tac

Reply
Hai termin-o cu prostia și nu mai supăra lumea pe aici. Te-a pus cineva justițiar pe aici ? Ești plătit cumva să agiți apele pe topicuri ? Te crezi vreun expert pe aici și decizi tu ce e mai bun pentru fiecare în parte? De ce ai intrat pe topicul asta care este o vânzare privată? Ai de cumpărat sita?
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu. 

Reply
Eu nu te.am chemat aici. Te.a chemat cineva prietene aici? Te.ai bagat singur in seama pe topic, tu nu vezi? Ai venit tu sa.mi spui ca nu stiu ce? Cine e justitiar? E treaba fiecaruia cine si ce posteza. Cheama.l pe Liviu sau dacă nu hai la revedere prietene. Esti offtopic mai sus.
Liviu sa stearga si postul tau de sus dar si pe acesta. Ca sunt corect.
 nu ai plecat inca?

Reply
Te întreb cinstit: Ești cuminte la cap ?
Nu am venit să-ți spun "nu știu ce" ci ți-am spus frumos că ești cam pe lângă. Obligi omul sa vândă o sita de 22 Gr la preț de sită 18gr. Tot nu ai înțeles? Pot să-ți și desenez daca este nevoie.

@Sordin cumpăr eu sita asta sa ii curm suferința colegului agitat.
Vorbim privat (daca ai mesageria activă)

Reply
Mama ce v-ați inflamat pt o sita… :)) e chiar Funny. Lăsați omul sa ceara cât vrea, e produsul lui.

Fix de asta am scris și eu la propunerile pentru regulament ca nu e ok verificarea atât de stricta, apar extremiști :))) care cu circ și scandal încearcă sa facă justiție.

O vrei? Plătești! Nu? Pass. Simplu.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
D.asta s.a dus si forumul asta.
totul e o alandala fara reguli  vinzi cu cat vrei iei orice porcarie. sat fara caini. Va furați singuri caciulile
​​​​Ia.i sita spala-te ce ea pe cap. Asta e vrajeala de bebelusi. Pari interesant? 
apropo umarianos, sita de 22 e la fel ca pret ca aia de 18.
catua pe google ala al tau ca e gratis. Asta ca sa fiu ontopic baiatule
Ti.ai gasit cu cine sa te pui pe forum.
Uite si linkurile https://www.theespressoshop.co.uk/Mobile...-2001.aspx
https://www.theespressoshop.co.uk/Mobile...-2005.aspx
Hai sa vedem
Numai ca la noi in tara costa
https://www.kfea.ro/ims-b68-2t-h24-5-sita-dubla-58mm
Deci daca la ei ambele costa 20 de euro, ia ghici cat ar fi costat la noi. Stii ce? Fix tot 60 lei ca si aia de 24.5

Stii de ce te.ai bagat in seama singur pe acest topic? Ca nu suporti ca altcineva sa aiba dreptate. Am vazut in mai multe postari ale tale. Leul alfa la tine acasa. Nu aici

Reply
Ce mai, gata,m-ai lămurit, ai demonstrat cu subiect și predicat cât ar fi costat un produs în Romania dacă ar fi să fie la vânzare și asta după o paralelă după un site din Anglia, ce vorbești mă.... genial. Nu m-aș fi gândit la asta. Nu vrei sa fii președintele nostru?
Stanciu președinte!!!
Te rog să le dai un email și ălora de la Kafea.ro sa le transmiți prețul exact cu cât au voie sa vândă o sita de 22 in caz că se gândesc să o aducă la vânzare.

Aici "Alfa"
Terminat.

Reply
O sa o puna ei singuri la vanzare cand o vor avea, la fel cum au facut ei cu cea de 24.5 si au pus.o la 57 lei.
o vor pune la 58 sau 60 lei. 
pentru ca asta e pretul lor real si de bun simt.
Si e Staicu nu Stanciu. Fii mai atent te rog dle Umarianos,  nu ma poci mai mult decat crezi ca sunt. Daca tot scrii ceva, nu o mai da in bara si fa.o corect
beta over :)

Reply
Vând sita RIDGEless de la IMS!

Pentru cei interesați: prețul este in lei

Pentru cei neinteresați: o dau gratis

Pentru cei mai pacifiști de mai sus: un sincer mulțumesc pentru încercarea lor judicioasă de a readuce pe traiectorie un simplu anunț "comunitar"

Reply
Vândută userui umarianos pentru suma cerută

Mulțumesc lui și extracții reușite

Se poate închide, mulțam de gazduire

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)