Welcome Back Log In Create Account

Vand sita IMS, tamper 58.5 mm, partafiltru 57mm

Salut,

Vand urmatoarele accesorii utilizate:

Lelit - PLA570S - PORTAFILTRU fara fund 57 mm (include sita cu care a venit). Pret: 180 RON, pret fix. Transportul se plateste de catre cumparator.
[Image: lQsif5M.jpg]
IMS Competition - Precision Filter - 18/22g - B70 2TC H28,5 E - 58mm. Pret: 50 RON, pret fix.Transportul se plateste de catre cumparator.
[Image: sRjFEX4.jpg]
Tamper Inox - 58.5 mm AVX. Pret: 50 RON, pret fix.Transportul se plateste de catre cumparator.
[Image: GbyGiy0.jpg]
Sita IMS Lelit 10g - 57mm - SPECIAL. Pret: 50 RON, pret fix.Transportul se plateste de catre cumparator.
[Image: bu6R1ay.jpg]
Lelit Bianca; Bentwood v63; Kinu m47 Phoenix.

Reply
salut,ma intereseaza IMS Competition - Precision Filter - 18/22g - B70 2TC H28,5 E - 58mm. Pret: 50 RON ,ai PM.

Reply
Sita IMS 58 mm vândută user-ului Royal la prețul cerut.

Lelit Bianca, Baratza Sette 270, Kinu M47 Phoenix

Reply
sita IMS a ajuns la mine ,totul in regula ,multumesc !

Reply
Salut! Ma intereseaza portafiltrul fara fund, ai PM. Multumesc.
ECM Classika PID, Eureka Mignon Zero, Kinu M47 Phoenix, Wacaco Nanopresso, Hario V60, Technivorm Moccamaster, Behmor SR2020SR Plus

Reply
Portafiltru fără fund vândut lui abogdan la prețul cerut.

Reply
Am primit portafiltrul, totul ok, multumesc vanzatorului.
ECM Classika PID, Eureka Mignon Zero, Kinu M47 Phoenix, Wacaco Nanopresso, Hario V60, Technivorm Moccamaster, Behmor SR2020SR Plus

Reply
Salut, sunt eu interesat de Tamper, observ ca esti din TM, pot vorbii cu cineva sa va intalniti daca iti este okay.   
*nu imi merge PM-ul, nu stiu de unde se activeaza, chiar daca am tot cautat pe forum, nu am casuta cu bifa*

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)