07-06-2024, 11:22
Sa-mi incerc norocul. Am un cantar difluid alb si un refratcometru R2 negru. Cantarul nu mai are cutie insa refractometru are hardcase. Sunt in stare foarte foarte buna fara urme de utilizare, perfect functionale.
As prefera sa le dau la pachet, nu vand separat si o sa intelegeti de ce:
Locuiesc in Norvegia si o sa fiu in Romania din 12 iunie pana spre final de luna. Acest anunt este valabil de azi pana luni (10 iunie) ca sa stiu daca le iau cu mine in bagaj sau nu.
De ce le vand? mai am alte 2 refractometre si un cantar acaia. Vreau sa-mi iau un kinu titan.
Pret: 900 lei pt pachet (NU VAND SEPARAT, NU INSISTATI) nu accept schimburi decat cu kinu titan (cu alt kinu nu, ca le am pe toate).
As prefera sa le dau la pachet, nu vand separat si o sa intelegeti de ce:
Locuiesc in Norvegia si o sa fiu in Romania din 12 iunie pana spre final de luna. Acest anunt este valabil de azi pana luni (10 iunie) ca sa stiu daca le iau cu mine in bagaj sau nu.
De ce le vand? mai am alte 2 refractometre si un cantar acaia. Vreau sa-mi iau un kinu titan.
Pret: 900 lei pt pachet (NU VAND SEPARAT, NU INSISTATI) nu accept schimburi decat cu kinu titan (cu alt kinu nu, ca le am pe toate).
Kinu Phoenix, Classic, Simplicity, Titan (Turin dm47+k2+POB), Roest L100+, v60+Orea v4