Welcome Back Log In Create Account

Vand rasnita espresso Eureka Mignon ORO Single Dose

Vand rasnita espresso Eureka Mignon Single Dose ORO cu cutite plate de 65 mm Pure Diamond, reglaj stepless

E de fabricatie septembrie 2022, adica este cea mai recenta versiune 1.1, din cate stiu eu, iteratiile incepand cu mai-iunie 2022 rezolvand ceva vibratii in plus.

Este cumparata in ianuarie 2023 din Italia si sunt unicul proprietar, am cutia si toate accesoriile sale, originale.

Am folosit-o 3 luni, macina excelent in regim single dose cu retentie mica, pentru un espresso delicios si o dau doar pentru ca am facut un sidegrade la Niche Zero.

O spun cu responsabilitate, in opinia mea este sidegrade si nu upgrade, caci calitatea macinaturii pentru espresso (asa am folosit eu) este excelenta, cu note clare, distincte exact cum reiese din profilul prajirii cafelei.

Are retentie mica (retentie zero nu am intalnit, personal, la nicio rasnita), workflow-ul este putin diferit de NZ, suna diferit de NZ cand macina (NZ suna a utilaj agricol, parca ai rasni piper sau cine stie ce triticale), deci mult mai frumos si foarte rapid Eureka SD

Evident, functioneaza perfect, etse suficient de silentioasa. Culoarea e negru mat. Paharul este foarte bine realizat si e anti-static cumva (nu ramane cafea pe pereti, ca in cazul paharului de la NZ)

Caracteristici tehnice / specs

ELR System (Extremely Low Retention): the perfect inclination of the grinding chamber (15 degrees), combined with dedicated technical solutions, ensures retention close to zero.

New Single Dose hopper with branded wooden lid and revolving metal tab (45 g), designed to best satisfy your unique coffee moments.

Dosing cup, made of stainless steel (45 g), it helps you to easily transfer ground coffee right to your portafilter, all while keeping your workspace.

Thanks to the included Mignon Blow Up Cleaning you can prepare your next shot with the grinding chamber always clean.

Maximum silence thanks to the "Silent Technology".

"High Speed" maintenance, handy and easy, whitout losing the grinding setting.

BURRS
Type Flat Diameter65 mm
Material Pure Diamond (patented Eureka)

ENGINE
Traction Direct Revolutions per minute 1650
Power absorbed 320 watt

DIMENSIONS
Height 321 mm x Width 128 mm x Depth 260 mm

Weight 7,2 kg

Pentru orice alt detaliu, lasati mesaj aici sau PM si am sa va raspund prompt.

Nu doresc schimburi de niciun fel.

As prefera, pe cat posibil, predare personala in Bucuresti.

Pretul pentru forumisti este 2450 lei (e pusa si pe alte platforme)

Multumesc.

Attached Files Thumbnail(s)

Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)

Reply
Să nu uităm că "espresorul este un accesoriu al râșniței"!

(chiar și eu am negat vehement acest adevăr, la începuturi, dar după 8 ani de exercitat pasiunea, nimic nu este mai adevărat și nimic nu ajută mai mult ca o râșnire potrivită espresso-ului)

Așa că UP! pentru un viitor fericit proprietar
Rancilio Silvia Pro-X (prev: Bezzera Unica, Lelit PL41E) + Niche Zero (prev: Eureka Mignon ORO single dose, Eureka Zenith 65E, Ceado E5p, Lelit PL043 mmi)

Reply
@marinushu nu știu cum mi-ai dat PM, dar la încercarea mea de reply îmi spune că ai PM disabled, astfel că nu pot răspunde privat.

Vezi cu setările și mai incerc eu
Până atunci, baftă!

Sorin - sent from my mobile phone

Reply
Up!

Anunț valabil (și vânzător valabil! eh, mai glumim și noi)

Reply
Pentru luna mai merge o reducere sub forma includerii în preț a unui knock-box util, din ABS, de o valoare aprox. 80-90 lei.

Așa că, valabil și UP!

Mulțumesc

Reply
Data în afara forumului

Se poate închide

Mulțumesc de găzduire

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)