Hello There, Guest! Login Register

Vand rasnita cafea MAZZER Mini Electronic

Rasnita e un mic tanc, funcționează și arata foarte bine. (Are urme normale de utilizare).
A fost cu cumpărată acum 4 ani de la un utilizator al unui forum german de cafea la aproximativ 1800 de rasniri, iar de un an jumate, de cand am Compak E8, a stat neutilizata.
I-am cumpărat  si montat cutite noi originale de mazzer jolly, precum și un mini hopper pe care nu l-am folosit niciodată (nou), precum și o emblema nemontata (elektros.it). 
A fost adaptata pentru single shot și face fata cu brio cu acea pompa improvizata. 
Am toate accesoriile la ea, inclusiv componentele demontate.
Pentru a nu zgaria/lasa urme pe portafiltru i-am pus acea protectie din plastic care se poate da jos.
Ofer si vechile cutite care sunt în stare foarte bună.

Pret: 2000 lei
[Image: Eq5kLpy.jpg][Image: AOdzatH.jpg][Image: J6qF34f.jpg][Image: 9BFY4tw.jpg][Image: wXY6KVi.jpg]
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Reply
Vanduta in afara forumului.
Mulțumesc pt gazduire!
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)