Welcome Back Log In Create Account

Vand rasnita Mahlkonig x54

Vand Rasnita Mahlkonig X54 achizitionata de noua de la ArtisanCoffee in Ianuarie (07.01.2022)
Pret 2000 Lei - Valabil doar in Bucuresti - predare personala, nu trimit prin curier.
Vine pachet complet: rasnita, ambele atasamente frontale (furca portafiltru + brew), dosing cup, cutie.
Estimat rasnit cam 10-12Kg de cafea (1-1.5kg pe luna). Vedeti din log - cam 2000 de shots, insa shot no 1 eu il aveam setat la 0.1sec pt a umple cate 0.2-0.3g de cafea in portafiltru. 
Extra - un mecanism de reglaj in plus + un declumper bricolat astfel incat sa nu opreasca cafeaua. 

Motiv vanzare: upgrade Atom 75 si love-hate relationship cu espressorul Bianca

Scurt istoric (strict dupa gustul si pretentiile mele):
- folosita pe Flair Pro 2, Picopresso, Aeropress si chiar v60 foarte ok = adica o gramada de reglaj, gust/rezultate bune si foarte bune pe diferite feluri de cafea, usurinta in a o folosi, comoditate avand atat furca cat si atasament pt batch.
- Folosita pe Lelit Bianca are nevoie de rasnire mult mai fina si m-am chinuit putin cu reglajul. Cafea light-medium. Tot ce era medium si peste fara grija.
- gust ok spre foarte ok pe anumite cafele (dpmdv are un potential foarte bun), consistenta in greutatea macinata conform timpului setat (16 sec pt espresso da cam 17.2-17.3g)
- rezultate ok cu hopper minim 20% (cam 100g) - NU este o rasnita Single Dose. 
- macinatura pare foarte fluffy si are nevoie de wdt doar prin prisma omogenizarii rezultatului rasnit, nu am avut "clumps" iar dpdv static pare foarte ok.

- istoric rasnita: cand am primit-o am avut probleme cu ea deoarece nu reuseam sa o reglez suficient de bine (fin) pt Bianca (nu prea puteam sa ating cutitele si se plimba reglajul dupa 20-40 de shot-uri) si am dus-o de vreo 2 ori in service Artisan, din pacate nu a functionat si a trebuit sa o duc la un 3-rd party service (Piese espressor) unde am desfacut-o complet pt ca avea niste cafea in mecanismul de reglaj (aici s-a rezolvat aceasta problema).
- i-am aliniat si cutitele in speranta ca imi va mai oferi niste plaja de reglaj si s-a reusit si aceasta operatiune.

Shot no1: 0.1 sec
Shot no2: 0.5 sec
Shot no3: 15 sec
Shot no4: 16 sec
[Image: KCFu00J.jpg][Image: 4oAo8fZ.jpg]

[Image: Cwgs4Tx.jpg][Image: BOGs4O4.jpg][Image: BAxtJdg.jpg][Image: iFzphAy.jpg][Image: GEKSPKM.jpg][Image: kACdNmK.jpg][Image: rdYL6JC.jpg][Image: CBIuHQ2.jpg][Image: XXaTrGJ.jpg][Image: idu1VqC.jpg][Image: 6nN3gSW.jpg]
Bianca v1, Flair Pro 2, Aeropress, Timemore B75, Sculptor 78s,  KMax.

Reply
Update pret 1800 lei.

Reply
Inca disponibil - pretul este negociabil in limita bunului simt Smile

Reply
disponibil - pretul este negociabil in limita bunului simt Smile .

Momentan o folosesc ca rasnita secundara (in special pt v60 dar si espresso - cafea decofeinizata)

Reply
update pret: 1700 lei.

Reply
Inca valabila, curatata si bagata in cutie isi asteapta noul proprietar.
Pretul este negociabil in limita bunului simt.

Reply
Rasnita este valabila. In urmatoarele 7 zile pot oferi si transport personal, pana la cumparator, oriunde in urmatoarele orase: Sibiu, Oradea, Deva, Cluj, Brasov.

Pretul negociabil.

Reply
Up - ultimul pret 1500 lei. Pt cine vrea un cadou inainte de Craciun.

Reply
Rasnita inca este disponibila. pret: 1500 lei.

Reply
Salut, ti-am trimis PM.
Nova Simonelli Oscar modded, La Pavoni Europiccola pre-millennium, Ascaso i-mini i1, Hario Skerton, Aeropress

Reply
Salut,

Ai raspuns pe PM.

Reply
@PVE 

Ai private messaging blocat, deci nu iti pot raspunde. Deblocheaza si vei primi un raspuns la PM.

Reply
Salut. Nu sunt convins ca am reusit, dar incearca din nou

Reply
@PVE - din pacate nu ai reusit.

Reply
@Canto de data asta am reusit - nu puteam din varianta mobila. Merci!

Reply
Salut ! Mai e disponibila ?

Reply
Salut, rasnita inca este disponibila.

Reply
Rasnita s-a vandut pe forum la pretul de 1500 lei azi.
Numai cafele bune noului posesor.  Smile

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)