Welcome Back Log In Create Account

Vand rasnita Lelit PL43MMI

Se da rasnita din titlu.

A fost achizitionata in 14.01.2014 si a macinat cu succes de atunci aproximativ 6 kg cafea proaspat prajita si din cand in cand ceva boabe de orez.
Are garantie 2 ani de la data achizitiei.
A fost foarte bine intretinuta. 
Motivul despartirii de ea - am facut pasul catre rasnita din semnatura

Pret: 650 lei.

Prefer sa o dau doar in Bucuresti. In tara doar daca ajung prin preumblarile mele prin regiunea respectiva. 

Inca ceva,.. nu mai am cutia de la ea (pentru colectionari :) ). Am intrebat la importator daca au nevoie de ea in eventualitatea in care s-ar intampla ceva in garantie si au cam ras de mine.

Lelit Bianca, Honne Home, Kinu 47, Kompresso
Past:Gaggia Clasic, VBM Domobar Jr, Vario home

Salut,

Cam cum vezi diferenta intre Lelit si Vario in ce priveste calitatea espresso-ului. Stiu ca poate fi subiectiv, dar m-ar interesa sa stiu daca sunt diferente mari (din punctul  tau de vedere).

Mersi.

Momentan nu mi-am putut face o părere clara in ceea ce privește rezultatul in ceașcă. In schimb se vede de la o posta la felul in care macină o diferență clara de uniformitate a macinaturii si lipsei momentan de retenție.

Mi-am adus aminte că nu am vândut râșnița când m-am "împiedicat" de ea in dimineața asta.
Reducem și prețul de sărbători la 600 lei.

Ma intereseaza pe mine rasnita. Ti-am trimis pm.
Lelit PL41EM, Lelit PL043MMI, Tamper Dinamometric Concept Art 57.5mm, Portafiltru bottomless, Pitcher 350ml

Se poate închide

Râșnița a ajuns cu bine la Andra.
Să-ți ofere o râșnire cat mai bună!

Mulțumesc, deja se văd rezultatele. Cam asta a ieșit din a 3-a încercare :D. [Image: a9c1d466a8fc939333076e178a70c991.jpg]
Lelit PL41EM, Lelit PL043MMI, Tamper Dinamometric Concept Art 57.5mm, Portafiltru bottomless, Pitcher 350ml

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)