Hello There, Guest! Login Register

Vand rasnita ECM S-Manuale 64

Rasnitza  ECM S - Manuale 64 achizitionata in toamna anului 2016 si folosita tot atunci , la rasnirea a max. 3 - 4 kg de cafea timp de cca.  1 -2 luni  , insa utilizand doar cutzitele din titan ... apoi a ramas in conservare - k solutzie de back-up - pana acum , cand am decis sa mearga catre cineva , care are nevoie reala de ea .

Pretul este de 1800 lei , insa cu transportul in sarcina cumparatorului si include k bonus un al 2-lea hopper ( colorat ) si un sistem de ajustare din inox.
           Mai vand impreuna ( ... sau separat ) cutitele din titan la pretul de 300 lei .
           Pretul total per pachet complect , care include rasnita cu un set cutite titan + cutitele originale , 2 hoppere ( cel original transparent nefolosit + cel fumuriu ) si sistemul de ajustare din inox  =  fix 2000 lei .

[Image: dzzv8rX.jpg]

[Image: T7y9E2z.jpg]

[Image: R3owEG3.jpg]

[Image: mPmpPfN.jpg]

[Image: qvJhNCJ.jpg]

[Image: e7UbnOA.jpg]

[Image: 60a4kP3.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Salut, ma intereseaza. Iti trimit pm.

(23-03-2020, 18:51)wutangx Wrote: Salut, ma intereseaza. Iti trimit pm.

Am raspuns.
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Intrucat colegul @wutangx nu a mai dat nici un semn , nici aici si nici in privat , este rezervata colegului @raduvm pana maine - fiind urmatorul interesat care m-a contactat in privat,

Perfect, ti-am trimis PM.
AeroPress, ECM S-Manuale 64 | Kinu m47 phoenix , Quick Mill Silvano

Colegul  @Levo ti-am scris de 2 ori in privat dupa mesajul scris aici , cum spui ca nu ti-am dat nici un semn? Nu pot sa stau la secunda sa raspund pe forum .... da e ok daca arde......mna... este a ta poti sa o vinzi cui vrei dar fii corect nu spune ca nu ti-am dat nici un semn.
@raduvm sa o folosesti sanatos extractii reusite iti doresc

(24-03-2020, 00:11)wutangx Wrote: Colegul  @Levo ti-am scris de 2 ori in privat dupa mesajul scris aici , cum spui ca nu ti-am dat nici un semn? Nu pot sa stau la secunda sa raspund pe forum .... da e ok daca arde......mna... 

Da , ok asa este ... numai ca in ultima postare te-am rugat sa-mi dai un raspuns , cu privire la oferta , intrucat am mai fost contactat si de catre alti colegi pe care i-am amanat asteptand verde de la tine - intrucat ai fost primul. ( ... nu ardea nimic , doar ca nu mai stiam ce sa le spun celorlalti ... Cool ... )

Evident ca ti-as fi dat raspuns , doar ca trebuia sa vad intai ca mi-ai raspuns la mesaj... cum spuneam nu stau numai pe forum si nu stiam ca o sa raspunzi asa de repede.
Este a ta , faci ce vrei cu ea.
Dar nu ma acuza ca nu pot sa-ti raspund instant. Doar ti-am scris 2 mesaje in privat dupa ce ti-am scris primul aici.

... Rasnita a fost expediata catre colegul @raduvm la pretul solicitat . - Sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai cafele excelente.

Multzumesc frumos pentru gazduire , se poate inchide.

Salut,

Astazi a ajuns la mine.
Multumesc pentru impachetare @Levo. Am crezut ca a fost o gluma cand ati spus ca se poate juca fotbal cu coletul. Chiar se poate!
[Image: qOHwJgz.jpg][Image: pcINt35.jpg]
AeroPress, ECM S-Manuale 64 | Kinu m47 phoenix , Quick Mill Silvano

... Cu mare drag si ma bucur ca este totul in regula . Sa o stapaniti sanatos si sa va aduca multe cafele reusite ! ...

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)