Hello There, Guest! Login Register

Vand rasnita Compak K3, Touch culoare negru

Salutare, din motive de upgrade, se vinde rasnita din titlu, achizitionata in luna august de la Taste Crafters odata cu espressorul. Nu era noua, Razvan mi-a spus ca a fost putin folosita in showroom, iar la mine a rasnit cam 1-1,5 kg cafea lunar, deci aproximativ 5-6 kg de cafea in 4 luni. Pentru cei care nu cunosc produsul, este modelul entry lvl de la Compak, are doua moduri de rasnire, manual si automat(doza simpla sau dubla), suport de portafiltru reglabil, constructie solida, carcasa metalica si o tavita mica din plastic, cutite plate de 58 mm. Alte informatii le gasiti aici . Am folosit-o doar cu cafea de la Yume, dozarea este precisa cu abateri de 0,2-0,3g maxim de la o doza la alta. Zgomotul produs este suportabil(nu am termeni de comparatie fiind prima rasnita folosita), dar dimineata la 6 cu usa de la bucatarie inchisa, am trezit doar pisica  :)). 
Pretul de achizitie a fost de 400 eur, pretul cerut este de 350 eur.

Productie 03/2019 

Up, 1400 lei transportul este suportat de cumparator, daca se trimite prin curier, va fi ambalata in 2 cutii (cea originala si apoi alta mai mare), protejata de pungi cu bule.

Up, 1400

Valabil

up, Mosul va poate aduce o rasnita de incredere ;)

up, 1400

up 1200, poate vine Mosul la cineva ;)

Valabil, 1200

Vanduta in afara forumului, se poate inchide, multumesc.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)