Welcome Back Log In Create Account

Vand pachet esspressor DB Bellezza Bellona + Fiorenzato All Ground

Lightbulb 
Datorita unui upgrade vand produsele mentionate in titlul acestui anunt.
- Espressorul este in stare foarte buna, l-am cumparat in urma cu un an si jumatate de la un alt membru al forumului espressoman, din pacate nu mai stiu de la cine fiindca i-am luat datele de pe olx, anuntul fiind publicat in ambele locuri. Acesta vine cu multiple accesorii cum ar fi : manerele originale; manere de lemn pentru portafiltru + actionare abur; nivelator + tamper autonivelant; puck screen; tamperul original cu maner reglabil pe inaltime; 2 site duble; un detergent Pulycaf aproape plin;
Daca mai sunt si alte accesorii pe care le-am omis, voi face un update la postare.
Singurul defect este faptul ca vopseaua este putin sarita la colturile aparatului. Asa l-am cumparat si nu m-a deranjat asa tare, dar daca e foarte deranjant pentru un posibil cumparator, pot incerca sa vopsesc cele 2 puncte.
- Rasnita a fost cumparata noua, am folosit-o foarte putin si am schimbat-o deoarece cautam o varianta single dose atat pentru filtru, cat si pentru espresso. Cutitele sunt de 64 si sunt SSP din fabrica (daca gresesc va rog sa ma corectati).
Macina cafeaua foarte bine, eu am fost multumit de raportul calitate/pret.
Pretul pentru intregul pachet este 7000 RON usor negociabil.
Trimit si in tara, dar nu imi asum raspunderea pentru starea in care vor ajunge coletele, daca este necesar pot sa ma deplasez 1-200 km pentru predarea personala.
Poze cu produsele: https://imgur.com/a/k4Rzfmj
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Reply
Este in continuare disponibil. La cerere se vand si separat

Reply
Anuntul este disponibil in continuare

Reply
Salut! Care este pretul pentru espressor?
Bellezza Bellona v2, DF64V, 1Zpresso X-Ultra

Reply
(04-12-2024, 13:34)claudiutucmeanu Wrote: Salut! Care este pretul pentru espressor?

Salut, 4500 RON

Reply
In continuare e valabil anuntul

Reply
Valabil, daca sunt persoane interesate doar de rasnita sau espressor, se pot vinde si separat.

Reply
In continuare valabil, pret negociabil

Reply
Espressorul e rezervat pana maine seara pentru un espressoman. Revin cu confirmarea tranzactiei, daca se concretizeaza.

Reply
Espressorul l-am vandut utilizatorului Kaizer Soze cu suma de 4000 RON.
Mai am de vanzare rasnita Fiorenzato Allground la pretul de 2500 RON.

Reply
Am vandut si rasnita aceluiasi utilizator pentru suma de 2000 RON. Multumesc, se poate muta anuntul.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)