Hello There, Guest! Login Register

Vand kit aeropress

Vand:
1.Aeropress + termometru, putin folosit (as zice in jur de 20-30 de extractii). Vine cu filtrele originale, nu am numarat cate mai sunt, se poate vedea in poze. 60 RON
2.Hario Skerton prima versiune. Am folosit-o acum 3 ani cred, am sperat ca o mai folosesc la aeropress dar nu am folosit-o. Cred ca in total am folosit-o maxim un an, poate chiar mai putin, la 2 esspresso pe zi(14gr x2) 60 RON

Pret pachet 100 RON

Predare personala in Cluj. In afara Clujului curieri platit de cumparator[Image: CmX5lTK.jpg][Image: JvpT6bG.jpg][Image: Gj0s1FS.jpg][Image: Jmdjwnb.jpg]
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Aeropress-ul il iau eu

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Asi dori tot pachetul
Ms
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Desi softice6 si d2florin au fost primii, un coleg din cluj vrea tot pachetul. Desi am uitat sa specific asta in anunt prefer predarea personala si vanzarea intregului pachet. Sper sa intelegeti:) Ramane pachetul rezervat pentru colegul wutangx care m-a contactat pe privat. Va anunt daca nu se concretizeaza
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Vandul tot kitul la pretul cerut.
Va multumesc pentru intelegere.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)