Welcome Back Log In Create Account

Vand espressor Gaggia Classic Pro 2019

Vand espressor Gaggia Classic Pro 2019, Made in Italy. Aparatul a fost primit cadou, luat de nou, de sotia mea. A fost folosit la 2-3 cafele, in total. L-am folosit de cateva ori si pentru spumarea laptelui si tentative de latte art. Avem un Delonghi Magnifica si spumeaza laptele oribil, in comaparie cu Gaggia care e din alta liga (vedeti poza atasata). Ma rog, din motive de spatiu si timp, am decis sa pun deoparte acest hobby, de moment, si sa vand aparatul. Este practic nou, cu cutia originala si toate accesoriile. Imperfectiunile din poze sunt doar amprente. Are certificat de garantie dar sotia nu mai stie de unde l-a luat (online) si astfel nu avem factura. Am sunat la reprezentanta Gaggia si au zis ca fara factura, garantia nu este valabila. Trimit filmulet la cerere si trimit cu verificare colet, transportul nefiind inclus in pret. Pretul de vanzare este de 1300 de ron si este fix. [Image: IrOFEM0.jpg][Image: Rvc2zMp.jpg][Image: cycMOt6.jpg][Image: hKdShTF.jpg][Image: YWsZM8i.jpg]

Reply
Salut,sunt interesat dar acum nu sant acasa, sambata putem vb daca nu il dai..

Reply
(17-11-2022, 21:04)yetyman Wrote: Salut,sunt interesat dar acum nu sant acasa, sambata putem vb daca nu il dai..
Salut. Trimite un PM sambata si daca il mai am, povestim. Seara faina!

Reply
Ai pm dezactivat. in legatura cu expresorul..

Reply
Aparatul a fost vandut. Yetyman, sa-l folosesti sanatos. Thread-ul poate fi inchis. Multumesc pentru gazduire!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)