Welcome Back Log In Create Account

Vand espresor Lelit PL41 TEM

Vand espresor LELIT PL41 TEM (+ tamper 57 mm Lelit cu baza din inox, cele doua site si sita blind, termometru lapte). L-am cumparat in martie 2013, a fost folosit la 2-3 cafele pe zi si functioneaza perfect. Are cateva zgarieturi pe partea frontala si lateral. A fost decalcifiat cam la 3 luni, iar backflush-ul (cu detergent Puro) l-am facut cel putin o data pe luna. Luna trecuta i-a fost modificata presiunea la 9 bari si schimbata garnitura de la portfiltru (garnitura de silicon). Motivul vanzarii : upgrade.

Pret : 1450 lei.
Lelit Bianca V3, Niche Zero, Honne Slim, Mahlkonig Vario

(16-11-2015, 00:47)blacky Wrote: Vand espresor LELIT PL41 TEM (+ tamper 57 mm Lelit cu baza din inox, cele doua site si sita blind, termometru lapte). L-am cumparat in martie 2013, a fost folosit la 2-3 cafele pe zi si functioneaza perfect. Are cateva zgarieturi pe partea frontala si lateral. A fost decalcifiat cam la 3 luni, iar backflush-ul (cu detergent Puro) l-am facut cel putin o data pe luna. Luna trecuta i-a fost modificata presiunea la 9 bari si schimbata garnitura de la portfiltru (garnitura de silicon). Motivul vanzarii : upgrade.

Salut. Ma intereseaza produsul. Ce implica modificarea presiunii ? Mai poate fi folosit cu E.S.E pods (solutie comvenabila pentru prietena mea).

(16-11-2015, 21:42)bogdyro Wrote:
(16-11-2015, 00:47)blacky Wrote: Vand espresor LELIT PL41 TEM (+ tamper 57 mm Lelit cu baza din inox, cele doua site si sita blind, termometru lapte). L-am cumparat in martie 2013, a fost folosit la 2-3 cafele pe zi si functioneaza perfect. Are cateva zgarieturi pe partea frontala si lateral. A fost decalcifiat cam la 3 luni, iar backflush-ul (cu detergent Puro) l-am facut cel putin o data pe luna. Luna trecuta i-a fost modificata presiunea la 9 bari si schimbata garnitura de la portfiltru (garnitura de silicon). Motivul vanzarii : upgrade.

Salut. Ma intereseaza produsul. Ce implica modificarea presiunii ? Mai poate fi folosit cu E.S.E pods (solutie comvenabila pentru prietena mea).
Salut. Scuze ca nu am raspuns pana acuma. Coborand presiunea in limitele normale 9-10 bari, gustul espresso-ului se imbunatateste considerabil. Nu cred ca se poate folosi pentru ESE pods (cred ca presiunea trebuie sa fie mai mare, 14-15 bari)

salut. am descoperit de curand anuntul tau fiind mai noua pe acest site, si sunt interesata de produs daca mai este valabil anuntul.
Ascaso Steel Uno Prof PID v3 - 9 bari • Mahlkonig Vario v3 • Kinu - Die Muhle M47 • sita IMS competition B70 2TC H24 E • tamper dinamometric Motta 58mm • latiera inox 350ml.

(19-11-2015, 12:35)lolita Wrote: salut. am descoperit de curand anuntul tau fiind mai noua pe acest site, si sunt interesata de produs daca mai este valabil anuntul.

salut
Este valabil

S-a vandut. 1400 lei.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)