Hello There, Guest! Login Register

Vand cantar Brewista Smart Scale II

Il am de nou, functioneaza perfect.
Bateria tine foarte mult cu o singura incarcare. Cred ca am incarcat-o in 2 ani de 3 ori.
Pretul cu predare personala la Satu Mare este 150 RON, cine doreste sa il trimit in tara prin curier, pretul este 200 RON cu transport inclus (cu plata in avans).

Attached Files Thumbnail(s)

Vesuvius v2 | Niche Zero | Acaia Lunar 2021 | Comandante Zebra mkIII | Picopresso | Bravo Tamper | V60 | Hario | Goat Gina | Brewista Artisan | Brewista Smart Scale v2 |

Reply
(22-08-2023, 09:25)SzabiV Wrote: Il am de nou, functioneaza perfect.
Bateria tine foarte mult cu o singura incarcare. Cred ca am incarcat-o in 2 ani de 3 ori.
Pretul cu predare personala la Satu Mare este 150 RON, cine doreste sa il trimit in tara prin curier, pretul este 200 RON cu transport inclus (cu plata in avans).
Salut, mai este valabil? Il vreau eu

Reply
(29-11-2023, 19:33)emilceteras Wrote:
(22-08-2023, 09:25)SzabiV Wrote: Il am de nou, functioneaza perfect.
Salut, mai este valabil? Il vreau eu

Imi cer scuze, dar am uitat sa precizez ca se poate inchide, fiindca cantarul s-a scos de la vanzare.

Se poate inchide.

Multumesc!
Vesuvius v2 | Niche Zero | Acaia Lunar 2021 | Comandante Zebra mkIII | Picopresso | Bravo Tamper | V60 | Hario | Goat Gina | Brewista Artisan | Brewista Smart Scale v2 |

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)