Hello There, Guest! Login Register


Vand Vario Home Mahlkoenig - ca noua

#1
Buna tuturor,
vand rasnita Vario Home Mahlkoenig - una dintre cele mai apreciate rasnite home pro. Discuri ceramice, posibilitati multiple de ajustare a gradului de rasnire. Rasnita a fost achizitionata prin espressoman.ro si a fost folosita foarte putin - ca. 2 kg cafea rasnita. Rasnita e facuta in Elvetia. Pret 1500+TVA. Motiv vanzare - am facut upgrade - espresor+rasnita. Tel: 0727117981


Attached Files Thumbnail(s)
           
 
#2
Salut,
Mai este valabil anuntul?
 
#3
1800?
[b]rocket giotto timer evoluzione r , cafflano kompresso, tamper panthera gear powered by suncoffee , rasnita Compaq k3 ,  kinu M 47, WDT tool by panthera, hario v60,BWT filter, ibric, nivelator mota.[/b]

 
 
#4
Nu e nimic pro in ea si nu prea mai e apreciata...
Daca as vrea asa ceva second as lua din Germania la sub 200 Euro, asta e valoarea ei.
De fapt nu as lua cutite ceramice nici cadou, as da-o mai departe... Smile
 
#5
Va salut.

In primul rand, nu este ok parerea mea sa poluam topicul de vanzare al domnului.

Prin ,,home pro" cred ca dorea sa spuna, ceea ce mi se pare si adevarat, faptul ca Mahlkonig Vario este pentru Home use (compacta, zgomot produs mediu) dar cu performante apropiate de rasnitele Pro, utilizate in mediul comercial. Atentie, am zis apropiate, nu egale.

Doi, pretul cerut este alegerea vanzatorului, daca produsul merita sau nu, este decizia unui eventual cumparator. In plus, exista si posibilitatea ca cei doi sa comunice, respectiv sa se inteleaga poate la un pret mai mic. Repet, este alegerea lor, nu a noastra, spectatorilor.

Din poza eu vad doua chestii: calibrare foarte ok, fiind pe 2 C ? Si totodata, suportul metalic pentru PF. La sub 200 de euro, nu gasesti in starea aceasta, cu accesoriul respectiv si factura + garantie + accesorii si cutie etc. Stiu pentru ca am luat din vest si eu Vario si inca mai caut pentru spatiul Coffee Sensor.
Renatoa, daca imi gasesti la sub 200 asa specimen, iti cumpar eu un camion plus comisionul tau Wink

Dupa ce vin de pe vreo 5 sau 6 Vario mimin, nu sunt apreciate pentru ca?
Cutitele ceramice nu sunt ok pentru ca?
Hai sa explicam mai pe larg situatia, nu pentru mine stai linistit, pentru eventualii cumparatori, poate chiar incepatori in hobby.
Parerea mea, un Vario merita toti banii. Oricand, oriunde. Servisarea am facut-o cu mana mea, dupa cateva intrebari si vizionari pe YouT. Singura buba, care s a rez si aia demult, motorul. Restul povesti.

Cu stima si spor la vanzare Cabernet. Din pacate, din ce am impresia, si aceasta rasnita va sfarsi vanduta pe olx si nu aici. Exista pe forum deja un anume tipar asupra vanzarilor, care dauneaza comunitatii parerea mea.
May God be with us.
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)