Welcome Back Log In Create Account

Vand Rasnita Profesionala DIP DKS-65 Black

Bună dimineața, frățiorii mei cafegii!

Vă anunț de la bun început că vând această râșniță pentru că am trecut la una single dose și, efectiv, în clipa asta mă cam încurcă prin casă.

Un lucru foarte important de precizat: a fost folosită timp de 9 luni, o măcinare pe zi, ceea ce înseamnă că este aproape ca nouă. ?

Cel mai mic pret gasit pe net 2745 iar pretul meu 1745 (mii de scuze dar asta este pretul meu final si nu sunt interesat de schimburi)

Nu doresc să mă îmbogățesc, așa că, din punctul meu de vedere, prețul este imbatabil. Pentru alte detalii mesaj privat ( admin edit, fara numere de telefon in anunț, gdpr)

Va multumesc anticipat pentru intelegere!

Scurta descriere copy/paste de pe net ;-)
​​​​​​​De peste 20 de ani, compania DIP este devotata unei misiuni solide si provocatoare ce a oferit rezultate deosebite datorita valorilor sale: pasiune, integritate si perfectiune. Toate rasnitele DIP sunt concepute pentru o functionare simpla si eficienta, fara a compromite calitatea rasnirii si oferind garantia fiabilitatii. Rasnita profesionala DIP DKS-65 este un model inovator dedicat hotelurilor, cafenelelor si barurilor. Noul software este usor de utilizat, sistemul de reglare al rasnitei este reproiectat si distribuie pe loc fiecare portie de cafea proaspat macinata.

Caracteristici:

Culoare: negru 
Dozare precisa prin control electronic
Selectare doza unica sau dubla reglabila individual
Contorizare
Curatare in 2 pasi
Sistem de intretinere in 4 pasi
Capacitate recipient cafea boabe: 1.3 kg
Diametru cutite: 64 mm
Productivitate: 3.2 gr / sec
Putere: 650 W
Voltaj: 220 V / 50 Hz sau 110 V / 60 Hz