Welcome Back Log In Create Account

Vand Mahlkonig Vario Home

Salut, m-am hotarat sa vand rasnita electrica Mahlkonig Vario Home (varianta simpla, nu W).
Rasnita este in stare foarte buna, nu sunt defecte de ordin estetic de mentionat, insa ii lipseste recipientul de rasnire pe care l-am pierdut la un moment dat. Nu mai are nici cutia originala, pe care am aruncat-o dupa ce a iesit din garantie.
A fost achizitionata in noiembrie 2017 de pe espressodepo.ro si folosita in regim obisnuit de 20g de macinare espresso zilnic, pana la inceputul pandemiei (martie 2020) cand am trecut pe V60. Trebuie mentionat ca in ~august 2019 am schimbat motorul in garantie la serviceul din Jilava - se auzea ciudat cand rasnea si nici nu mai avea consistenta macinatura - dupa schimbarea motorului a fost totul ok. Asadar espresso nu a mai macinat decat vreo jumatate de an cu motorul nou.
Rasnita vine cu cheia de desfacere a cutitului superior (facuta de Kamasi de aici de pe forum), si cu inca un accesoriu montat pe ea - o garnitura printata 3D si pusa sub cutitul interior, care reduce mult cantitatea de cafea macinata ajunsa in zona motorului - se vede in poze unde e pusa si cum impinge garnitura de cauciuc in sus, ca sa etanseze si mai bine.
Motivul vanzarii este ca nu o mai folosesc (am trecut pe Comandante MK4) si oricum un o foloseam pentru categoria de cafea unde face o treaba buna - adica espresso.
Pentru alte poze, scrieti-mi si va fac orice poze vreti.

Pret: 1100 RON. Locatie Brasov, trimit prin curier cu plata la cumparator.

Attached Files Thumbnail(s)

Espressoman devenit brew dog: Origami, Sworksdesign, V60 / M47 Phoenix, Comandante MK4, ZP6 special

Reply
Interesat. Ai mesaj privat.

Reply
Vanduta lui Marius pentru 1000 lei. Se poate inchide, multumesc!
Espressoman devenit brew dog: Origami, Sworksdesign, V60 / M47 Phoenix, Comandante MK4, ZP6 special

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)