Espressoman fresh
iasi
Vand rasnita Lelit PL72 (William) folosita in regim single-dose undeva la 1-2 cafele/zi . Functioneaza perfect.
Cumparata in 2019 , am factura pentru cine doreste.
Motiv vanzare: upgrade
Pret 1400 RON negociabil
Predare in Iasi , sau trimit colet.
Espressoman infocat
Bascov
salut. cate shoturi are pe contor ?
Espressoman fresh
Neamt
Poze ceva ?
Trimis de pe al meu ONEPLUS A6013 folosind Tapatalk
Espressoman fresh
iasi
Espressoman infocat
Slobozia
fun fact: undeva mai aproape de 4.5 cafele/zi decat de 1-2
Lelit MaraX | DF64 | Timemore Black Mirror
Past: Lelit PL81T Grace
Espressoman infocat
Bucuresti
12-09-2023, 17:58
(This post was last modified: 12-09-2023, 17:59 by Talisker.)
E ca numărul de km la mașini, nu are musai o relevanță absolută.
Poți configura timpul pentru o doză respectiv două la râșnit, de pildă poți avea un timp foarte mare pentru o singură doză și oprești râșnița din butonul de sus și rămâi cu o singură doză înregistrată sau poți avea timp scurți pe dublu, fiecare dublă incrementeaza contorul cu două unități, deci în loc de o singură cafea înregistrată poți avea 4 shots înregistrate pentru o singură cafea.
Lelit Anna, William
Espressoman fresh
iasi
(12-09-2023, 17:58)Talisker Wrote: E ca numărul de km la mașini, nu are musai o relevanță absolută.
Poți configura timpul pentru o doză respectiv două la râșnit, de pildă poți avea un timp foarte mare pentru o singură doză și oprești râșnița din butonul de sus și rămâi cu o singură doză înregistrată sau poți avea timp scurți pe dublu, fiecare dublă incrementeaza contorul cu două unități, deci în loc de o singură cafea înregistrată poți avea 4 shots înregistrate pentru o singură cafea.
Multumesc pt info , nu stiam ca face + 2 la contor pt un double. 90% din timp am facut double, la single nu am reusit sa stapanesc arta expresso cu un puc atat de mic.
Espressoman infocat
Bascov
(12-09-2023, 17:58)Talisker Wrote: E ca numărul de km la mașini, nu are musai o relevanță absolută.
La rasnita nu-i mai poti da contorul inapoi
Espressoman fresh
iasi
------- up.

-----------
Espressoman fresh
Suceava
Espressoman fresh
iasi
(17-09-2023, 15:42)urma.alex Wrote: Salut. Mai e valabil?
Da mai este valabil
Espressoman fresh
iasi
----- up

----
Espressoman fresh
iasi
1300 pret nou
----- up

----