Hello There, Guest! Login Register

Vand Lelit PL72 (William)

Vand rasnita Lelit PL72 (William) folosita in regim single-dose undeva la 1-2 cafele/zi . Functioneaza perfect. 
Cumparata in 2019 , am factura pentru cine doreste. 
Motiv vanzare: upgrade
Pret 1400 RON negociabil
Predare in Iasi , sau trimit colet.

Reply
salut. cate shoturi are pe contor ?

Reply
Poze ceva ?

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6013 folosind Tapatalk

Reply
(08-09-2023, 10:48)I. Filip Wrote: Poze ceva ?

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6013 folosind Tapatalk

Gasiti va rog atasat            

Reply
fun fact: undeva mai aproape de 4.5 cafele/zi decat de 1-2 Big Grin
Lelit MaraX | DF64 | Timemore Black Mirror 
Past: Lelit PL81T Grace

Reply
E ca numărul de km la mașini, nu are musai o relevanță absolută. 

Poți configura timpul pentru o doză respectiv două la râșnit, de pildă poți avea un timp foarte mare pentru o singură doză și oprești râșnița din butonul de sus și rămâi cu o singură doză înregistrată sau poți avea timp scurți pe dublu, fiecare dublă incrementeaza contorul cu două unități, deci în loc de o singură cafea înregistrată poți avea 4 shots înregistrate pentru o singură cafea.
Lelit Anna, William

Reply
(12-09-2023, 17:58)Talisker Wrote: E ca numărul de km la mașini, nu are musai o relevanță absolută. 

Poți configura timpul pentru o doză respectiv două la râșnit, de pildă poți avea un timp foarte mare pentru o singură doză și oprești râșnița din butonul de sus și rămâi cu o singură doză înregistrată sau poți avea timp scurți pe dublu, fiecare dublă incrementeaza contorul cu două unități, deci în loc de o singură cafea înregistrată poți avea 4 shots înregistrate pentru o singură cafea.

Multumesc pt info , nu stiam ca face + 2 la contor  pt un double. 90% din timp am facut double, la single nu am reusit sa stapanesc arta expresso cu un puc atat de mic.

Reply
(12-09-2023, 17:58)Talisker Wrote: E ca numărul de km la mașini, nu are musai o relevanță absolută. 

La rasnita nu-i mai poti da contorul inapoi  Big Grin

Reply
-------  up.  Angel    -----------

Reply
Salut. Mai e valabil?

Reply
(17-09-2023, 15:42)urma.alex Wrote: Salut. Mai e valabil?

Da mai este valabil

Reply
----- up  Heart Smile ​​​​​​​ Heart ​​​​​​​ ----

Reply
1300 pret nou 
----- up  Heart Smile ​​​​​​​ Heart ​​​​​​​ ----

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)