25-11-2019, 13:33
Dupa 3 ani de zile, a venit momentul sa ma despart de actualul espressor.
Ar fi 2 motive pentru schimbare, unul ca nu mai pot bea lapte datorita unor probleme de sanatate si al doilea ca una din cele 2 cafele zilnice de obicei e french-press/v60. In conditiile astea, de 1 maxim 2 espresso pe zi am considerat ca nu are rost sa folosesc un HX si trec la ceva cu pid.
Am sa impart 'investitiile' facute in el de-a lungul timpului in 2 categorii:
Upgrade-uri
Deci cam asta e istoria aparatului, in general s-au facut 3 espresso pe zi, cateva supape inlocuite si se da impreuna cu bonusurile enumerate mai sus.
Pretul este de 3400 lei, cu rugamintea si mentiunea ca nu e negociabil si nici nu sunt interesat de schimburi.
De asemenea, datorita greutatii mari si a faptului ca nu am in ce sa il impachetez anuntul este valabil doar pt Bucuresti.
Ar fi 2 motive pentru schimbare, unul ca nu mai pot bea lapte datorita unor probleme de sanatate si al doilea ca una din cele 2 cafele zilnice de obicei e french-press/v60. In conditiile astea, de 1 maxim 2 espresso pe zi am considerat ca nu are rost sa folosesc un HX si trec la ceva cu pid.
Am sa impart 'investitiile' facute in el de-a lungul timpului in 2 categorii:
Upgrade-uri
- Portafiltru naked
- termometru grup
- sita dus IMS
- garnitura grup silicon
- duza abut Tidaka
- pulsor
- inlocuire robineti + maner levier(cei originali nu mi-au placut, cu forma de gogoasa)
- 2 site IMS, una H24.5 si una h26
- kit 8600004 - antistropire supapa boiler, pentru a nu mai arunca stropi in tot espressorul
- pompa apa
- supapa anti vacuum 9700015
- supapa pompa MC111
- supapa presiune 9700014 + CD506
Deci cam asta e istoria aparatului, in general s-au facut 3 espresso pe zi, cateva supape inlocuite si se da impreuna cu bonusurile enumerate mai sus.
Pretul este de 3400 lei, cu rugamintea si mentiunea ca nu e negociabil si nici nu sunt interesat de schimburi.
De asemenea, datorita greutatii mari si a faptului ca nu am in ce sa il impachetez anuntul este valabil doar pt Bucuresti.
Lelit PL81T+Niche Zero
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario