Espressoman
Bucuresti
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
Espressoman
Bucuresti
Am primit o solicitare de rezervare de la RazvanUrzica1, pana vineri la ora 14.00.
Nu am mai scris aseara, deoarece era tarziu, insa are prioritate cine cumpara tot pachetul si cine vine sa bem o cafea la el si apoi pleaca cu el in brate.
Espressoman fresh
Bucuresti
Nickso,
Scuze pentru off topic, unde pot face o revizie ca lumea in Bucuresti ptr acest tip de aparat?
Multumesc!
Espressoman
Bucuresti
Pai poti incerca la mine sau la sevice-ul Gaggia / Lelit, Spectrum 93.
Espressoman infocat
Bucuresti
Sunt si eu interesata.
Ai pm.
Espressoman
Bucuresti
So, deocamdata espressorul este rezervat pentru RazvanUrzica1, pana vineri la ora 14.00.
Daca nu se concretizeaza vanzarea, urmatorii pe lista, in ordinea anuntarii, sunt l0ngh0rn si Inna.
Inna, ai pm dezactivat, nu ti-am putut raspunde.
Espressoman infocat
Großwardein
28-08-2018, 19:24
(This post was last modified: 28-08-2018, 19:27 by Gozmin.)
Avand in vedere faptul ca vanzatorul este direct interesat in a-si instraina produsele, chiar daca suntem colegi pe forum, poate ar fi bine ca prioritatea sa o constituie care da primul banul jos. Daca vrei sa cumperi, cumperi. Ce mai trebuie sa te gandesti...Nu o spun in nume de rau, dar exista posibilitatea sa-i pierzi pe ceilalti care stau la coada. Mai bine licitai, poate... :)
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI
Espressoman infocat
Bucuresti
Gozmin, după principiul ăsta, noțiunea de promisiune și cuvânt dat se duc rapid dracului. Ori poate tocmai astea contează, (mai mult decât "banul jos"), nu ți-ai pus problema?
ECM Puristika, Lelit PL41 TEM, Eureka Olympus 75 E, hi-speed
Espressoman
Bucuresti
So...omul m-a intrebat daca se poate sa i-l tin pana vineri si, dupa ce mi-am lamurit anumite aspecte, am acceptat. Chiar recent am fost beneficiarul unei situatii asemanatoare, in care cineva mi-a pastrat un bun pe care aveam de gand sa-l cumpar, pana am ajuns sa-l iau de la Brasov, desi dupa ce a acceptat a primit inclusiv oferte mai mari decat pretul cerut initial...si mi-a placut si am apreciat. Situatia ramane cea prezentata mai sus.
Espressoman infocat
Großwardein
28-08-2018, 21:38
(This post was last modified: 28-08-2018, 21:42 by Gozmin.)
(28-08-2018, 20:35)tikkun Wrote: Gozmin, după principiul ăsta, noțiunea de promisiune și cuvânt dat se duc rapid dracului. Ori poate tocmai astea contează, (mai mult decât "banul jos"), nu ți-ai pus problema?
Ba da, ma astept sa oferi cumparatorului si 30 de zile drept de retur iar daca gaseste in alta parte mai ieftin sa-i dai si de 3 ori diferenta...
Eu doar făceam un joc al cuvintelor, pentru ca TEM-ul este un aparat foarte dorit pe forum...
Seriosi mai sunteti.
Scuze de off.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI
Espressoman
Bucuresti
:) nu e bai si nu zice nimeni ca nu ai dreptate...partial.
Espressorul va pleca luni la Cluj, la userul BMovileanu. Pastram topicul deschis pana se concretizeaza tranzactia.
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
De curiozitate, i-ai modificat presiunea?
Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.
Espressoman
Bucuresti
Da.
Espressoman
Bucuresti
04-09-2018, 13:33
(This post was last modified: 04-09-2018, 13:34 by nickso.)
Espressorul a ajuns la destinatie iar tranzactia s-a incheiat la pretul solicitat, asa ca topicul se poate inchide.
Va multumesc!
Espressoman fresh
Cluj
Da, espressorul a ajuns la Cluj. Mâine urmează să fac prima extracție cu el. Pachetul a ajuns în condiții foarte bune. Mulțumesc @
nickso!
Lelit PL41TEM, Kinu M47.