Welcome Back Log In Create Account

Vand Lelit PL41TEM

mcdan
Dupa un upgrade la Lelit Bianca V3 imi vand expressorul Lelit PL41TEM achizitionat in 2021 de la reprezentanta Lelit Romania.Folosit pentru 2 duble pe zi si cu apa Bucovina,decalcifiat la timp si curatat saptamanal cu Pully Caff.Il vand impreuna cu tamper original Lelit,nivelator Motta,knock box De Longhi si portafiltru dublu impreuna cu site single,duble,tripla,blind.Mai am si 3 garnituri noi de grup din silicon si O-ringul de la dus.Si supapa de siguranta noua luata de rezerva.Aparatul functioneaza impecabil si arata foarte bine.Fara zgarieturi sau lovituri( mici urme de uzura pe drip tray si suportul de cesti).Pretul dorit al aparatului impreuna cu toate accesoriile este de 2000 lei.Nu stiu cum pot atasa mai multe poze.Pentru cei interesati,trimit pe whatsapp.

De aici atasezi poze[Image: N5mEfY9.jpeg]
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Multumesc mult!Atasez si pozele.Vine cu ambalajul original.[Image: GHWkzXb.jpeg][Image: 4mn53Cg.jpeg][Image: IzmZ8Ju.jpeg][Image: p3yTYv7.jpeg][Image: lXZG8e8.jpeg][Image: kgCKHmG.jpeg][Image: uB8D9Qd.jpeg][Image: 9Sai1SH.jpeg][Image: KM4Ymel.jpeg][Image: bcUP2MW.jpeg][Image: RqFnbiI.jpeg][Image: gHmdAbP.jpeg][Image: D51255Y.jpeg][Image: YOU5ZDe.jpeg][Image: tvjWDLH.jpeg][Image: ZFTDWWR.jpeg]

Up! Price drop la 1900 cu toate accesoriile incluse!

Mai este valabil anunțul?

Sigur!Imi pare rau ca abia acum am vazut intrebarea.

Si daca tot uitasem de el, mai scad pretul la 1700.
Expresorul si accesoriile stau in cutie de atunci si vreau sa mai scap de lucrurile pe care nu le mai folosesc.Am tot felul de chestii luate de-a lungul timpului si care imi tin ocupat spatiul de depozitare.
Deci,doritori la noul pret?Fiind primul meu expresor am avut mare grija de el.Am luat accesorii si piese de schimb gandind ca-l voi tine o viata.

(22-07-2025, 21:32)mcdan Wrote: Salut Ma intereseaza 
dat mesaj
mcdan
Dupa un upgrade la Lelit Bianca V3 imi vand expressorul Lelit PL41TEM achizitionat in 2021 de la reprezentanta Lelit Romania.Folosit pentru 2 duble pe zi si cu apa Bucovina,decalcifiat la timp si curatat saptamanal cu Pully Caff.Il vand impreuna cu tamper original Lelit,nivelator Motta,knock box De Longhi si portafiltru dublu impreuna cu site single,duble,tripla,blind.Mai am si 3 garnituri noi de grup din silicon si O-ringul de la dus.Si supapa de siguranta noua luata de rezerva.Aparatul functioneaza impecabil si arata foarte bine.Fara zgarieturi sau lovituri( mici urme de uzura pe drip tray si suportul de cesti).Pretul dorit al aparatului impreuna cu toate accesoriile este de 2000 lei.Nu stiu cum pot atasa mai multe poze.Pentru cei interesati,trimit pe whatsapp.

Mai scad din pret ca e pacat sa stea nefolosit.1500.lei

Mai scad din pret ca e pacat sa stea nefolosit.1500.lei

(04-11-2025, 14:11)mcdan Wrote: Mai scad din pret ca e pacat sa stea nefolosit.1500.lei

Salut. Ma intereseaza pe mine. Ti-am dat mesaj dar nu-s sigur daca s-a trimis ca-s nou pe aici si nu stiu cum merg lucrurile. Merci

(04-11-2025, 14:11)mcdan Wrote: Mai scad din pret ca e pacat sa stea nefolosit.1500.lei

Salut! Îl mai ai? Sunt interesat ?

Salut, îl mai ai? Dacă nu îl ia colegul, sunt și eu interesat
Mazzer Super Jolly + Rancilio Silvia

Expresorul s-a vandut aici pe forum la pretul cerut.Ii urez colegului sa-l foloseasca sanatos si sa se bucure de multe extractii reusite!
Multumesc pentru gazduire! Threadul poate fi inchis.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)