Welcome Back Log In Create Account

Vand Lelit MaraX inca in garantie

Salutare,

Vand Lelit MaraX, achizitionat in septembrie 2020 de la Silmar(mai are aproape un an garantie).
Are toate accesoriile originale(ambalajul complet, cele 3 site Lelit(single, 18, 22), inclusiv tamperul Lelit cu maner rosu si nivelatorul Lelit - sunt noi, nu le-am folosit decat de 2-3 ori) + termometrul de grup de la Coffee Sensor + 1 filtru de rasini pentru 30 de litri.
Functioneaza si arata perfect(e tinut cu prosoape peste el cat nu-l folosesc, ca sa va faceti o idee despre cum a fost pastrat)

Pret: 4300 RON (transportul il plateste cumparatorul, daca nu e din Iasi)
*am factura si toate accesoriile cu care a venit(cu riscul de a ma repeta:))
Alte detalii, cu drag, pe PM.

Se vinde pentru ca vreau sa incerc ceva cu profilare.
Multumesc!
Lelit Bianca V2, Honne, Kinu M47 Phoenix, Bravo Tools, Felicita Arc, VST baskets

Sita asta se adauga si ea pachetului(am uitat s-o trec in anunt), pretul final ramanand acelasi.
sita IMS Superfine 16-18: https://barshaker.ro/B702TH26SF?keyword=...egory_id=0
Lelit Bianca V2, Honne, Kinu M47 Phoenix, Bravo Tools, Felicita Arc, VST baskets

rezervat pana maine la pranz, pentru un coleg de pe forum.

Se retrage de la vanzare pentru ca upgrade-ul a venit defect din fabrica si voi fi nevoit sa studiez noi variante.
Se poate inchide @Lyvyoo
Multumesc frumos pentru gazduire!

Auci.

Despre ce upgrade este vorba, dacă nu-s prea indiscret?
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)