Espressoman fresh
Bucuresti
Vand espressor Lelit Grace PL81T, cumparat in Ianuarie 2021 de la reprezentanta Lelit in Romania (M&A Next Trade SRL).
Produsul se vinde insotit de: Tamper Lelit 57.55mm (PLA471R), Portafiltru fara fund Lelit 57mm (PLA570V), Sita ASCASO 57mm (14-20g), plus cutia originala alaturi de toate accesoriile cu care a venit.
Se afla intr-o stare foarte buna; prezinta doar cateva urme de zgarieturi fine la nivelul cestii.
Utilizare: in medie 2 x Cappuccino/zi; doar apa plata Bucovina 2L; backflush cu Pully Caff o data pe luna; decalcifiere cu Pully Descaler conform cu procedura Lelit inainte de a-l scoate la vanzare; nu s-a umblat in el / nu a ajuns in service.
Il vand pentru ca am trecut la Lelit Mara X V2.
Predare personala in Bucuresti.
Pret: 1750 Lei.
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut! ai mesaj in privat.
Lelit PL162T Bianca, Eureka Mignon MKI,V60
Past: Lelit PL41TEM, Hario Skerton.
Espressoman fresh
Bucuresti
(12-03-2023, 18:18)robert.bobo Wrote: Salut! ai mesaj in privat.
Salut. Multumesc pentru interes si oferta facuta in privat, insa nu o pot accepta.
Espressoman infocat
Bucuresti
Okay, il cumpar la pretul din anunt. Ma poti debloca :)
Lelit PL162T Bianca, Eureka Mignon MKI,V60
Past: Lelit PL41TEM, Hario Skerton.
Espressoman fresh
Bucuresti
(12-03-2023, 19:25)robert.bobo Wrote: Okay, il cumpar la pretul din anunt. Ma poti debloca 
Ti-am raspuns prin PM. Nu esti blocat. Eu primesc PM-urile de la tine doar pe email, aici, pe forum, nu imi apare niciun mesaj de la tine in Inbox... No idea.
Espressoman fresh
Botoșani
Bună Dokken, Mai este valabil anunțul?
Espressoman fresh
Bucuresti
13-03-2023, 16:57
(This post was last modified: 13-03-2023, 16:58 by Dokken.)
(13-03-2023, 15:53)Costel Wrote: Bună Dokken, Mai este valabil anunțul?
Salut. Pentru moment produsul este rezervat lui robert.bobo (desi, de la ultimul PM trimis aseara, trebuia sa ne auzim la telefon - lucru ce inca nu s-a intamplat). Revin maine dimineata cu un update vis-a-vis de disponibilitate.
Espressoman fresh
Bucuresti
Anuntul este in continuare valabil
Espressoman fresh
Bucuresti
Update 1: Ca o clarificare a unor intrebari primite in privat - pachetul se vinde complet, asa cum apare in primul post; nu vand pe bucati.
Update 2: Ca o paranteza: acum o saptamana s-a vandut, tot aici pe forum, de catre un alt coleg, acelasi produs (cu mici diferente care, din punctul meu de vedere sunt in favoarea acestui anunt - produs putin mai nou, Portafiltrul fara fund Lelit PLA570V) cu pretul de 1.800 Lei.
Update 3: Se pare ca, din diverse motive, nu merge sa imi trimiteti PM-uri, desi nu am idee de ce. Folositi in schimb varianta disponibila pe Forum - sa imi scrieti prin email.
Multumesc!
Espressoman infocat
Iasi
Salut, am trimis mesaj pe mail. Ms!
Sage Bmbino plus; DF64;
Ex: Philips Saeco Poemia HD8425/19, Nespresso Latissima One, Nespresso Atelier; Kinu M47 Phoenix
Espressoman fresh
Bucuresti
(15-03-2023, 11:06)SergiuBogdan Wrote: Salut, am trimis mesaj pe mail. Ms!
Salut, Momentan produsul este rezervat pentru un alt coleg de forum. In plus, as dori sa il predau personal, nu prin curier... Multumesc!
Espressoman infocat
Iasi
Ok. In caz ca nu îl cumpara colegul, pune-ma pe lista. Ms!
Sage Bmbino plus; DF64;
Ex: Philips Saeco Poemia HD8425/19, Nespresso Latissima One, Nespresso Atelier; Kinu M47 Phoenix
Espressoman fresh
Bucuresti
Aparatul a fost vandut astazi colegului de forum whitpaint.
Sa ii ofere cel putin tot atatea cafele cat mi-a oferit mie, dimineata! :57:
Asadar, anuntul nu mai este de actualitate. Multumesc!