Hello There, Guest! Login Register

Vand Lelit Grace PL81T

Vand espressor Lelit Grace PL81T, cumparat in Ianuarie 2021 de la reprezentanta Lelit in Romania (M&A Next Trade SRL).

Produsul se vinde insotit de: Tamper Lelit 57.55mm (PLA471R), Portafiltru fara fund Lelit 57mm (PLA570V), Sita ASCASO 57mm (14-20g), plus cutia originala alaturi de toate accesoriile cu care a venit.

Se afla intr-o stare foarte buna; prezinta doar cateva urme de zgarieturi fine la nivelul cestii. 

Utilizare: in medie 2 x Cappuccino/zi; doar apa plata Bucovina 2L; backflush cu Pully Caff o data pe luna; decalcifiere cu Pully Descaler conform cu procedura Lelit inainte de a-l scoate la vanzare; nu s-a umblat in el / nu a ajuns in service.

Il vand pentru ca am trecut la Lelit Mara X V2.

Predare personala in Bucuresti.

Pret: 1750 Lei.

Reply
Salut! ai mesaj in privat.
Lelit PL162T Bianca, Eureka Mignon MKI,V60
Past: Lelit PL41TEM, Hario Skerton.

Reply
(12-03-2023, 18:18)robert.bobo Wrote: Salut! ai mesaj in privat.

Salut. Multumesc pentru interes si oferta facuta in privat, insa nu o pot accepta.

Reply
Okay, il cumpar la pretul din anunt. Ma poti debloca :)
Lelit PL162T Bianca, Eureka Mignon MKI,V60
Past: Lelit PL41TEM, Hario Skerton.

Reply
(12-03-2023, 19:25)robert.bobo Wrote: Okay, il cumpar la pretul din anunt. Ma poti debloca Smile

Ti-am raspuns prin PM. Nu esti blocat. Eu primesc PM-urile de la tine doar pe email, aici, pe forum, nu imi apare niciun mesaj de la tine in Inbox... No idea.  Confused

Reply
Bună Dokken, Mai este valabil anunțul?

Reply
(13-03-2023, 15:53)Costel Wrote: Bună Dokken, Mai este valabil anunțul?

Salut. Pentru moment produsul este rezervat lui robert.bobo (desi, de la ultimul PM trimis aseara, trebuia sa ne auzim la telefon - lucru ce inca nu s-a intamplat). Revin maine dimineata cu un update vis-a-vis de disponibilitate.

Reply
Anuntul este in continuare valabil

Reply
Update 1: Ca o clarificare a unor intrebari primite in privat - pachetul se vinde complet, asa cum apare in primul post; nu vand pe bucati.

Update 2: Ca o paranteza: acum o saptamana s-a vandut, tot aici pe forum, de catre un alt coleg, acelasi produs (cu mici diferente care, din punctul meu de vedere sunt in favoarea acestui anunt - produs putin mai nou, Portafiltrul fara fund Lelit PLA570V) cu pretul de 1.800 Lei. 

Update 3: Se pare ca, din diverse motive, nu merge sa imi trimiteti PM-uri, desi nu am idee de ce. Folositi in schimb varianta disponibila pe Forum - sa imi scrieti prin email.

Multumesc!

Reply
Salut, am trimis mesaj pe mail. Ms!
Sage Bmbino plus; DF64;
Ex: Philips Saeco Poemia HD8425/19, Nespresso Latissima One, Nespresso Atelier; Kinu M47 Phoenix

Reply
(15-03-2023, 11:06)SergiuBogdan Wrote: Salut, am trimis mesaj pe mail. Ms!

Salut, Momentan produsul este rezervat pentru un alt coleg de forum. In plus, as dori sa il predau personal, nu prin curier... Multumesc!

Reply
Ok. In caz ca nu îl cumpara colegul, pune-ma pe lista. Ms!
Sage Bmbino plus; DF64;
Ex: Philips Saeco Poemia HD8425/19, Nespresso Latissima One, Nespresso Atelier; Kinu M47 Phoenix

Reply
Aparatul a fost vandut astazi colegului de forum whitpaint.
Sa ii ofere cel putin tot atatea cafele cat mi-a oferit mie, dimineata!  :57:

Asadar, anuntul nu mai este de actualitate. Multumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)