Welcome Back Log In Create Account

Vand Knockbox

Salutare! 

Vand Knockbox-ul din poze. La baza are un inel de cauciuc pt mai buna aderenta pe blat. Inelul se poate scoate. 

Pret 150 lei

Doar predare personala in Bucuresti. Detalii in privat.

[Image: temp-Imagewk-KU2-V.avif]
[Image: temp-Imagepfk-RY5.avif]

salut
vad ca in poze ai si cutia originala. imi poti spune de unde l-ai cumparat?
am impresia ca se supra estimeaza pretul, iar pe forum exista o regula de demult.
pare ca l-ai comandat si nu ti-a placut, dar daca e de pe temu nu e ok sa il vinzi cu de 3 ori mai mult.
daca gresesc imi cer scuze anticipat
merci
espresso knock box coffee coffee - Temu Romania
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

(19-02-2025, 15:09)staicueduard Wrote: salut
am impresia ca se supra estimeaza pretul, iar pe forum exista o regula de demult.
pare ca l-ai comandat si nu ti-a placut, dar daca e de pe temu nu e ok sa il vinzi cu de 3 ori mai mult.
merci

salut! Da, am si cutia, dar nu mai e in starea cea mai buna. Este luat de pe amazon. NU am luat si NU am sa iau niciodata nimic de pe Temu, Aliexpress sau alte similare.

Pe Amazon pretul era 40eur (din cate stiu a fost delistat) 

https://www.amazon.de/-/en/Espresso-Non-...B07Q2XKRSH

Daca mai sunt intrebari iti stau la dispozitie!

(19-02-2025, 15:09)staicueduard Wrote: salut
merci

Si inca ceva, daca te uiti putin la linkul pe care l-ai pus tu de pe Temu, modelul este cu totul si cu totul diferit. De la forma si pana la ringul de cauciuc de care scriam in descriere.

Valabil! Pret nou: 120 lei!

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)