Welcome Back Log In Create Account

Vand Kinu Phoenix

Vand rasnita Kinu Phoenix cumpărată noua în urma cu aproximativ 10 luni. A rasnit aproximativ 3 kg de cafea. Rasnita are pahar original din plastic și geanta pentru transport. O vând pentru ca în ultima vreme aduna prad degeaba întrucât am trecut la rasnita electrica (DF64) și mai am o rasnita manuala pentru eventuale ieșiri. Inelul de silicon are o mica fisura dar care nu deranjaza la utilizare. Preț 850 lei negociabil usor. Rog mesaj privat pentru poze pentru ca nu reușesc sa le atașez.
[font][font]Kinu m47, Staresso Mirage Pro SP 300, Presso Q2 1Z, oală Moka, V60[/font][/font]

Reply
[Image: tocE2Ha.jpeg][Image: suFAV50.jpeg][Image: X5f6NGm.jpeg][Image: 3RpolWN.jpeg][Image: TgrfvHN.jpeg]

În final am reușit și cu pozele
[font][font]Kinu m47, Staresso Mirage Pro SP 300, Presso Q2 1Z, oală Moka, V60[/font][/font]

Reply
Și un update de preț. Scade la 800 lei

Reply
Vândută userului @basti la 750 lei și predata personal. Multumesc pentru găzduire! Se poate închide.

Reply
E minunata, multumesc mult! :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)