Hello There, Guest! Login Register

Vand Gabi Master A

Poate va doriti un cadou de Craciun, poate doriti sa experimentati cu un device multifunctional si pentru ca eu am doua bucati, scot la vanzare device-ul nefolosit.

Este un echipament foarte compact, se strange intr-o cutie proprie de plastic cu capac ceea ce il face extrem de portabil. Practic baza este un compartiment ce sustine filtrele tip kalita 155 iar partea de sus este formata din doua subparti: cea inferioara este practic un dus cu 16 gauri ce permit o distributie uniforma a apei; cea superioara este o palnie cu un singur orificiu de iesire a apei ceea ce face ca debitul apei sa fie constant. 

In manualul de utilizare sunt prezentate mai multe tipuri de extractie, eu am folosit doar doua: cand am timp folosesc doar partea de jos (ca o preparare clasica de kalita - sau orice alt pour over); cand am treaba sau ma grabesc, folosesc tot ansamblul, turnand direct 200 ml si apoi il las pe el sa transmita apa catre cafea.

Pret = 140 lei

Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Se poate inchide, a fost achizitionat de colegul vldmar
Multumesc!
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)