La mine a ajuns espressor-ul, este într-adevăr grup de 46mm, mulțumesc încă o dată @
10nutz pentru colaborare si tranzacționare ireproșabilă.
Pe această cale, profit ca nu s-a inchis thread-ul, si sfătuiesc pe toți care beau si fac espresso din plăcere sa încerce ceva asemănător, este o experiență extraordinară, da necesita puțină răbdare si perseverență, dar este absolut extraordinar la acest buget, pana acum am extras cam 4-5 sortimente de cafea si florale, acide si mai ciocolatii, am reușit sa scot shot-uri absolut delicioase, dulci, aproape deloc amare.
Folosesc rasnita 1zpresso Jmax, mi-a ramas gandul la Kinu, cred ca am sa imi iau si un Kinu, dar asta este alta discutie.
Cat despre repetabilitate, atât timp cat preîncălzești foarte bine si nu faci rabat aici, poti avea super consistenta. Si nu am kettle electric am un ibric banal pe aragaz in care mențin apa clocotind, pot da mai multe detalii dacă e cineva interesat, eu sunt extrem de mulțumit de produs, se ridica peste așteptări.
Recomand tuturor ceva manual, cu levier, este surprinzător ce poti scoate in acest buget. Abea aștept să-mi fac un espresso delicios si in natura, remote 100%.