Hello There, Guest! Login Register

Vand Flair

Vand Flair signature pro cumparat de la cineva de pe forum.

Nu a fost folisit foarte mult.

1000 ron

Reply
Salut, sunt interesat. Nu sunt lămurit de model, eu știu că signature e diferit fata de pro - au grupurile diferite, se poate sa pui și poze?
present: Expobar Brewtus iv + Ceado e5p
past: Gaggia Classic 2015 PID + Lelit Pl043mmi

Reply
Pro simplu aproape ce nu a existat pe piata, au scos repede Pro 2.
Signature are sita de 40mm, duce cam pana pe la 14-16g, Pro2 de 46mm, duce 16-18g
Grupul de Pro2 poate fi folosit in cadrul de Signature, adica poti lua separat un grup de pro 2, se vinde ca piesa de schimb, daca faci frecvent doua cafele simultan.

Reply
Salut
Ok adaugat foto.

Reply
nu merg pozele. le adaugi cu butonul cu un "i" in patrat negru din bara
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
[Image: GvP6rlf.jpeg][Image: jOifCY3.jpeg]

Reply
Mansonu ala de lever de unde l-ai luat ?

Reply
(11-12-2024, 15:14)renatoa Wrote: Mansonu ala de lever de unde l-ai luat ?

Pana raspunde vanzatorul, cred ca ar merge un manson de ghidon de bicicleta de cauciuc, taiat.
Honne, DC Studio, Wilfa Uniform, Aergrind, Outin

Reply
Da, par sa fie astea...

https://allegro.pl/oferta/chwyty-kierown...3159790143

Reply
Asa l-am achizitonat.

Reply
Sunt interesat sa cumpăr espresor-ul, pana la urma are grup de 40mm sau de 46mm?Am trimis mail, pm nu pot, daca imi dai un numar de telefon pot suna sa stabilim ce si cum. (Andrei 0762232387)

Reply
Cel care e la vanzare are grup de 40.

Pro2 are grup de 46.

Reply
@renatoa Din păcate cred că induci în eroare utilizatorii. Confunzi Signature PRO din acest anunț cu Signature simplu.
​​​​
PRO 2 se numește așa cu 2 pentru că? Pentru că nu e primul/1 ci e urmașul unui alt PRO care a fost numit Signature PRO pe care îl mai dețin și eu (pus la păstrare de câțiva ani). Și la care am cumpărat sita/coșul de la PRO 2(se potrivește fără niciun alt accesoriu adițional), ca un mic upgrade.

Deci Signature PRO e PRO și nu are sita/coșul de 40 mm.

Reply
Nu te contrazic... sunt si eu destul de confuz... cand o vorba de un model despre care practic nu mai exista urme nici la producatorii lui.
Am scris in #3 care era viziunea mea la momentul respectiv despre timeline si denumiri, era bine daca interveneai atunci ... Confused Chit ca acolo nu am scris nimic neadevarat despre dimeniunea grupurilor.

Reply
Anuntul nu mai este valabil.

Reply
La mine a ajuns espressor-ul, este într-adevăr grup de 46mm, mulțumesc încă o dată @10nutz pentru colaborare si tranzacționare ireproșabilă.
Pe această cale, profit ca nu s-a inchis thread-ul, si sfătuiesc pe toți care beau si fac espresso din plăcere sa încerce ceva asemănător, este o experiență extraordinară, da necesita puțină răbdare si perseverență, dar este absolut extraordinar la acest buget, pana acum am extras cam 4-5 sortimente de cafea si florale, acide si mai ciocolatii, am reușit sa scot shot-uri absolut delicioase, dulci, aproape deloc amare.
Folosesc rasnita 1zpresso Jmax, mi-a ramas gandul la Kinu, cred ca am sa imi iau si un Kinu, dar asta este alta discutie.
Cat despre repetabilitate, atât timp cat preîncălzești foarte bine si nu faci rabat aici, poti avea super consistenta. Si nu am kettle electric am un ibric banal pe aragaz in care mențin apa clocotind, pot da mai multe detalii dacă e cineva interesat, eu sunt extrem de mulțumit de produs, se ridica peste așteptări.
Recomand tuturor ceva manual, cu levier, este surprinzător ce poti scoate in acest buget. Abea aștept să-mi fac un espresso delicios si in natura, remote 100%.

Reply
Nu esti singur, "flaiere" Smile
Dar lumea vrea botoane, s-a lenevit... si clabucii de lapte daca s-ar putea sa curga in ceasca odata cu cafeaua... Tongue

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)