Hello There, Guest! Login Register

Vand Expobar Office Leva (lever)

Vand jucaria(tancul din tabla de 2mm inox) Expobar Office Leva. L-am luat din primavara de la colegul @Vicster, am mers personal sa il iau din Craiova:). Este model din 2017 si gasiti aici detalii din vanzarea precedenta aici https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-HOME-2017

Modelul este cu pompa vibratoare, eu i-am facut un "upgrade" cu un pulser Quick Mill pentru reducerea vibratiilor(zgomotului). Am pus un filmulet cu o extractie si cateva poze in link-ul de mai jos.

https://imgur.com/a/DBIwbAU

dupa amiaza pot adauga si alte poze cu accesoriile si alte unghiuri ale aparatului

Vine insotit de:
  -senzor de temperatura pentru grup(coffee-sensor) 
  -1 bucata tamper 58mm
  -nivelator motta
  -2 bucati portafiltre, unul naked
  -sita dus originala si sita ims montata in grup
  -2 site ims una de 18-20gr si una de 16-18gr
  -sitele originale cu care a venit aparatul(vreo 3parca, trebuie sa verific)
  -cantar AVX 

garnitura de grup din silicon(galbena:)) este schimbata recent 

L-am folosit cu apa dintr-un sistem cu osmoza si remineralizare dupa. Este un aparat curat, utilizat regulamentar, backflush la fiecare utilizare, spalare grup pullycaf 1-2/luna, l-am folosit acasa zilinic 2-3 espresso, in weekend chestii cu lapte.
M-am imprietenit repede cu el, trecand de la un Lelit 41TEMD. Lelitul a fost dragut dar nu facea fata celor care voiau chestii cu lapte si atunci am trecut la HX-ul acesta. Sotia a fost cea mai incantata la momentul respectiv, mai incantata ca mine:). Eu trebuia sa invat repede cum il utilizez.

Mi-am facut curaj sa il vand pentru a face loc pe blatul de bucatarie pentru un Spaziale S8 si dupa cum se vede in poze mai am si alte device-uri de backup, in cazul in care am probleme cu adaptarea la reteaua de apa.

pret 3700ron

#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

Buna, pretul cat este discutabil?

Salut, am raspuns mai devreme in pm. Poate ai mesageria blocata. Am lasat si un nr de telefon.

Update pentru anunt, pot asigura si transport, in functie de localitate, ma pot ajuta colegii de la birou sa il livrez.

Multumesc.
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

update pret

3400ron

multumesc!

Espressorul este rezervat pentru un coleg de forum pana la inceputul lunii decembrie -2019:) 

Revin cu update.

Multumesc!

Espressorul este din nou disponibil,

Multumesc!

Vândut către userul @ptz, la prețul de 3200 ron.
Revin cu update dupa finalizarea tranzactiei(livrare la Cluj next week).

Multumesc!

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)