15-11-2019, 12:45
Vand jucaria(tancul din tabla de 2mm inox) Expobar Office Leva. L-am luat din primavara de la colegul @Vicster, am mers personal sa il iau din Craiova:). Este model din 2017 si gasiti aici detalii din vanzarea precedenta aici https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-HOME-2017
Modelul este cu pompa vibratoare, eu i-am facut un "upgrade" cu un pulser Quick Mill pentru reducerea vibratiilor(zgomotului). Am pus un filmulet cu o extractie si cateva poze in link-ul de mai jos.
https://imgur.com/a/DBIwbAU
dupa amiaza pot adauga si alte poze cu accesoriile si alte unghiuri ale aparatului
Vine insotit de:
-senzor de temperatura pentru grup(coffee-sensor)
-1 bucata tamper 58mm
-nivelator motta
-2 bucati portafiltre, unul naked
-sita dus originala si sita ims montata in grup
-2 site ims una de 18-20gr si una de 16-18gr
-sitele originale cu care a venit aparatul(vreo 3parca, trebuie sa verific)
-cantar AVX
garnitura de grup din silicon(galbena:)) este schimbata recent
L-am folosit cu apa dintr-un sistem cu osmoza si remineralizare dupa. Este un aparat curat, utilizat regulamentar, backflush la fiecare utilizare, spalare grup pullycaf 1-2/luna, l-am folosit acasa zilinic 2-3 espresso, in weekend chestii cu lapte.
M-am imprietenit repede cu el, trecand de la un Lelit 41TEMD. Lelitul a fost dragut dar nu facea fata celor care voiau chestii cu lapte si atunci am trecut la HX-ul acesta. Sotia a fost cea mai incantata la momentul respectiv, mai incantata ca mine:). Eu trebuia sa invat repede cum il utilizez.
Mi-am facut curaj sa il vand pentru a face loc pe blatul de bucatarie pentru un Spaziale S8 si dupa cum se vede in poze mai am si alte device-uri de backup, in cazul in care am probleme cu adaptarea la reteaua de apa.
pret 3700ron
Modelul este cu pompa vibratoare, eu i-am facut un "upgrade" cu un pulser Quick Mill pentru reducerea vibratiilor(zgomotului). Am pus un filmulet cu o extractie si cateva poze in link-ul de mai jos.
https://imgur.com/a/DBIwbAU
dupa amiaza pot adauga si alte poze cu accesoriile si alte unghiuri ale aparatului
Vine insotit de:
-senzor de temperatura pentru grup(coffee-sensor)
-1 bucata tamper 58mm
-nivelator motta
-2 bucati portafiltre, unul naked
-sita dus originala si sita ims montata in grup
-2 site ims una de 18-20gr si una de 16-18gr
-sitele originale cu care a venit aparatul(vreo 3parca, trebuie sa verific)
-cantar AVX
garnitura de grup din silicon(galbena:)) este schimbata recent
L-am folosit cu apa dintr-un sistem cu osmoza si remineralizare dupa. Este un aparat curat, utilizat regulamentar, backflush la fiecare utilizare, spalare grup pullycaf 1-2/luna, l-am folosit acasa zilinic 2-3 espresso, in weekend chestii cu lapte.
M-am imprietenit repede cu el, trecand de la un Lelit 41TEMD. Lelitul a fost dragut dar nu facea fata celor care voiau chestii cu lapte si atunci am trecut la HX-ul acesta. Sotia a fost cea mai incantata la momentul respectiv, mai incantata ca mine:). Eu trebuia sa invat repede cum il utilizez.
Mi-am facut curaj sa il vand pentru a face loc pe blatul de bucatarie pentru un Spaziale S8 si dupa cum se vede in poze mai am si alte device-uri de backup, in cazul in care am probleme cu adaptarea la reteaua de apa.
pret 3700ron
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic