Hello There, Guest! Login Register


Vand Expobar Brewtus IV (Office Leva DB)

#1
Salutari,

Cu ocazia achizitiei noului Quick Mill Andreja Profiles 1 m-am decis sa vand primul meu espressor si anume un Expobar Brewtus IV.

Aparatul se afla in stare foarte buna, a fost ingrijit corespunzator, am folosit numai apa Bucovina si filtre de decalcefiere cilindrice. Nu a dat semne care sa indice prezenta depunerilor de piatra: termometrul masoara corect si rapid, presiunea urca la 9 bari in 10-11 secunde, iar sub dus nu sunt urme de calcar. Totodata mentionez ca back-flush-ul a fost facut la fiecare sfarsit de zi fara detergent, iar la fiecare sfarsit de saptamana folosind Cafizza.

Garnitura pe care se sprijina portafiltrul este in stare buna si nu necesita schimbare.

Vine cu dusul IMS E61 competition shower http://www.cafe-kultur.de/collections/po...roup-faema cat si cu cel original.

Presiunea pentru abur a fost ridicata la 1,2 bari si OPV-ul a fost reglat pentru rasniri corespunzatoare la 8,5-9 bari. Furtunul ce incetineste incalzirea tevii de abur (no burn) a fost eliminat pentru a usca aburul. Am pus un tub termocontractibil pe teava pentru a o putea manevra fara sa te arzi. Se poate da jos fara probleme si instala vechiul sistem.

I-am pus si doua manere din inox un pic mat pentru rigidizarea tavii pentru cesti. 

Aparatul a fost achizitional la pretul de 1241 EUR in mai 2014 si il vand cu 1000 EUR. Stiu, pretul este mare si nu beneficiaza de o reducere semnificativa, dar aparatul este intr-o stare foarte buna (evit sa spun "ca nou" sa nu transform post-ul intr-o vanzare de pe autovit), a fost ingrijit si folosit acasa (2-4 extractii pe zi).


Attached Files Thumbnail(s)
           
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig K30 Vario, Tamper Concept Art Technic (dinamometric), Concept Art tamping Station, VST 18g Ridgeless.
 
#2
Expobarul a fost vandut utilizatorului KrisssKros la pretul de 850EUR.

Ii urez sa-l stapaneasca sanatos si sa obtina cat mai multe shot-uri perfecte.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig K30 Vario, Tamper Concept Art Technic (dinamometric), Concept Art tamping Station, VST 18g Ridgeless.
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)