Hello There, Guest! Login Register

Vand Expobar Brewtus IV DB

Esprssorul a fost folosit acasa pentru 2-4 espresso zilnice. Pe partea de abur acesta a fost folosit extrem de putin . Acesta functioneaza perfect. Are pompa vibratoare a fost folosit cu apa filtrata si mai apoi cu apa Bucovina. 

Vine cu sita dus IMS, garnitura grup nou nouta, sita dubla VST. ( o sa caut sa vad pe unde am pus si sitele originale) si portafiltru fara fund Smile pentru a-ti urmari extractiile. A fost achizitionat de nou in iunie 2014.

Expressorul a fost in service-ul mama(Partener Coffe Service) pentru o decalcifiere completa, schimare filtru si inlocuirea butonului on/off. (vezi poze)

Prefer  prefer predare personala in Bucuresti unde se poate  si testa. 
pret 4300

in link una din primele extractii  https://youtu.be/bZOru2ND0m0  cat si momentul despachetarii  https://www.youtube.com/watch?v=ZH4Ii9G30YM

Ps. unul din ledurile din display este mort, fara a afecta in vreun fel functionalitatea aparatului. am pus si poza.[Image: S6V1xGD.jpg]

[Image: Ee5yfxC.jpg][Image: fUd8V47.jpg][Image: NSpM95M.jpg][Image: YAZRieq.jpg][Image: e5ZXQHV.jpg]
[size=small]Bugster-Black, Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Succes, arata foarte bine intretinut! Esti printre veteranii detinatori de Brewtus, practic tu ai deschis topicul Smile
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Salut,

Ma abonez eu la el. Da-mi un pic de timp de gandire. Multumesc!
VBM Domobar Super Digitale, Honne Slim; Kinu M47, Aeropress; for sale Expobar Brewtus IV

Multumesc de gazduire, se poate inchide! Vandut pe forum.
[size=small]Bugster-Black, Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]

Pret final cf regulament si inchidem
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

(17-01-2020, 00:35)Lyvyoo Wrote: Pret final cf regulament si inchidem

Pret final 4300 lei

Brewtus a ajuns la mine. Cu ocazia asta ii multumesc si aici lui Cristian pt transparenta si interesul ca totul sa fie cat mai sigur si corect.
VBM Domobar Super Digitale, Honne Slim; Kinu M47, Aeropress; for sale Expobar Brewtus IV

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)