Hello There, Guest! Login Register


Vand Eureka Mignon Silenzio ca noua

#1
Vand rasnita din titlu, cumparata de la standul Barshaker de la Campionatul national de Aeropress din 22.09.2018.
Am folosit-o pentru aprox 500 g cafea. Are cutia originala si bineinteles garantie 2 ani. Stiu ca o sa se nasca intrebarea,  "De ce?", asa ca:
Motivele vanzarii: am Kinu M47 cu care ma descurc suficient de bine si care ocupa mai putin spatiu pe blatul din bucatarie si in plus banii pe care i-am blocat in ea i-as folosi pentru un eventual upgrade la espresor.
Pretul este 1300 lei.[Image: n7f9YCW.jpg][Image: rhUe1Er.jpg][Image: VRsTzSw.jpg]
 
#2
Mi s-a atras atentia ca acest model a aparut la vanzare si pe site-ul Barshaker, la un pret de 1340 lei incluzand reducerea pentru Espressoman.
In aceste conditii scad pretul la 1200. Asta inseamna 10% reducere suplimentara pentru o rasnita folosita o saptamana la mai putin de 1kg cafea.
 
#3
Up!
 
#4
Update de pret pt. Silenzio 15BL, cu reducere espressoman: 1530 lei, in urcare cu 190 lei fata de pretul vechi, deci reducerea lui Florin este de 330 lei acum, deci cu 22% sub pretul deja redus pt. espressomani!
https://www.espressoman.ro/reduceri-la-e...i-rasnite/

Spor la vanzare!

P.S.: Florin, imi pare rau ca n-am luat-o eu pe asta, dar deja dadusem comanda catre Barshaker si nu era civilizat sa anulez comanda, chiar daca a ta era practic noua iar eu am pierdut ceva banuti. Mi-a venit de-abia azi, acum o testez. Smile
Gaggio Classic II (RI9403/11 w/ Ulka pump), boiler temp. sensor + UT58 DMM, Eureka Mignon Silenzio mk2, Hario V60, Hario Skerton + OE stability kit, IKEA UPPHETTA & ANRIK press, Zelmer CK1004 kettle, AX9201 thermometer, 3-stage water filter.
 
#5
Cat zgomot produce, ai putea sa îmi trimiți o filmare, sunt interesat?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Lelit PL41TEM,Kinu M47,tamper,portafiltru bottomless,sita Ascaso competition,OCD 3D print.
 
#6
Rasnita este in curs de achizitionare de catre userul fvciprian care m-a contactat prin PM. Daca aceasta vanzare nu se finalizeaza pot sa trimit poze fi filmari la cerere
 
#7
Rasnita a ajuns astazi la Ciprian. Se poate inchide. Multumesc
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)