Welcome Back Log In Create Account

Vand Eureka Atom Specialty 75E - Black + 3 hoppere (pachet)

Cumparata in 08.09.2022 de la Barshaker - B-Stock in stare 99% perfecta (are o singura zgarietura deasupra ecranului care se vede in imagini).
Vine cu 3 hoppere - cel mare, cel mic si un blow-up hopper. (Nu se dau separat)
Disponibil doar in Bucuresti/Ilfov, nu trimit prin curier (daca aveti pe cineva care sa vina sa o ia, fara nicio problema). 

Pret: 3600 lei, nu este negociabil, avand in vedere ca: nu a fost muncita. nu ma grabesc sa o vand si vine si cu un set complet de 3 hoppere (daca vrei single-dose sau nu, acasa sau comercial).
Nu cred/nu mai stiu daca are garantie (am impresia ca a venit cu 12 luni fiind resigilata) dar ma indoiesc ca veti avea nevoie de ea. Contact pe mesaj privat.

Hopper mic + mare - plastic policarbonat
Hopper blow-up - metal + cauciuc.

Rasnita a fost folosita doar acasa, nu am avut nicio problema pe partea de rasnire(este un tanc de 900 W totusi) indiferent de cafea.

A fost folosita la 2-4(ocazional) shot-uri/zi iar de cand a venit Timemore-ul sta pe dreapta pt ca ma inteleg mai usor cu acela pt a schimba de la espresso la v60 sau aeropress.
In cazul Atom-ului era folosit doar pt espresso/aeropress.

O vand pt ca nu o mai folosesc si decat sa stea degeaba mai bine sa o foloseasca cineva.

La cerere va pot oferi poze din orice unghi doriti (inclusiv la cutite)
[Image: haLUqYI.jpeg][Image: zEqGEb6.jpeg][Image: LlMJBdw.jpeg][Image: 0gqNuQ0.jpeg][Image: usdEKHP.jpeg][Image: 3J2BODr.png][Image: vjCBXlY.jpeg]
Bianca v1, Flair Pro 2, Aeropress, Timemore B75, Sculptor 78s,  KMax.

Reply
Inca este valabila. Pret nou 3200 RON.

Reply
Sunt interesat. Îmi lași pe privat un număr de telefon?
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V

Reply
Am vorbit - rezervat pana vineri.

Reply
Ți am lăsat mesaj în pm.
Bugster by Hedone # custom ACS VOSTOK 2 grups#Bentwood vertical 63# Bravo tools # Kinu m47 simplicity # acaia pearl # Kaleido m10 pro roaster

Reply
Vanduta lui cristi5922 la pretul cerut. Sa o folosesti cu placere.

Reply
Totul bine. Un domn de nota 10.
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)