25-02-2024, 21:20 (This post was last modified: 25-02-2024, 21:54 by esp.)
Pachetul contine espressorul si urmatoarele accesorii incluse toate in pret:
- Espressor model Gaggia Classic 2015 in perfecta stare de functionare (primul/unicul proprietar), nemodificat sau intervenit in vreun fel din momentul cumpararii, cu toate accesoriile initiale (perie, tamper plastic, portafiltru si setul de site cu care vine la cumparare - sitele le-am folosit 2 zile pana au venit cele IMS comandate)
- sita dubla IMS competiton series 24.5M
- sita dubla IMS competition 26.5M
- "guler" protectie antiscurgere cafea cand se pune in portafiltru
- rasnita japoneza manuala Hario SKERTON PLUS si capac pentru pastrare cafeaua macinata
- suport pentru nivelator (Motta 58.5mm) si tamper (58.5mm) ambele incluse
- knock box - recipient gunoi pentru puc-urile de cafea dupa golire portafiltru
Pretul si oferta include doar varianta cu toate accesoriile de mai sus!
Nu doresc schimburi cu alte produse sau vanzarea pe bucati din acest kit!
Pretul pentru tot pachetul (nu este negociabil) - 1400 ron.
Livrare doar persoanala fara curier (in Bucuresti).
Multumesc!
---------------------------------------------------------------------------------------
[b]Gaggia Classic 2015, Hario Skerton[/b], Sita dubla nepresurizata 58mm (primita impreuna cu espressorul), Tamper Motta inox 58,5mm, utilizare apa plata Devin
27-02-2024, 12:37 (This post was last modified: 27-02-2024, 12:40 by esp.)
(26-02-2024, 14:01)staicueduard Wrote: salut
si eu as dori sita dubla IMS competition 26.5M. in caz ca se iveste oportunitatea...
Salut. Nu vand nimic separat deoarece nu doresc sa descompletez acest set (la un pret decent) care contine tot ce trebuie pentru cineva care doreste sa foloseasca espresorul fara sa mai caute sau sa comande diverse accesorii care nu se potrivesc... cum am facut si eu pe la inceput, bani aruncati pe fereastra, aproape jumatate din pretul cerut acum pe tot acest set daca pun si curier sau taxe import. Mie mi-a fost super util atatia ani, fac aceasta schimbare doar pentru ca am o mare oportunitate de ceva mult mai avansat, din alta liga.
Doresc ca cine cumpara espressorul sa aibe tot ce trebuie, fara batai de cap, pentru ceva asemanator ca in poza de mai jos.
(27-02-2024, 12:37)esp Wrote: ... pentru ca am o mare oportunitate de ceva mult mai avansat, din alta liga.
Și la ce treci, dacă nu te superi? Așa, de curiozitate.
Scuze de offtopic.
E o poveste ceva mai lunga dar pe scurt prietenul unui prieten isi schimba locatia si achizitioneaza echipamente noi iar ce avea le poate vinde... sunt mai multe optiuni, de aceea incerc sa vand kitul actual pentru a reduce diferenta de pret pentru noua achizitie
---------------------------------------------------------------------------------------
[b]Gaggia Classic 2015, Hario Skerton[/b], Sita dubla nepresurizata 58mm (primita impreuna cu espressorul), Tamper Motta inox 58,5mm, utilizare apa plata Devin
28-02-2024, 23:24 (This post was last modified: 28-02-2024, 23:25 by vlaicu.)
Te rog sa menționezi versiunea de Gaggia pe care o ai la vânzare. O poza cu eticheta de pe spate ar ajuta. Din ce se vede pare sa fie varianta cu boiler din inox fără 3 way valve. Ar fi bine sa clarifici detaliile astea pentru ca diferențele sunt mari între cel cu boiler de aluminiu și cel de inox.
Spor la vânzare.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita: Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
(28-02-2024, 23:24)vlaicu Wrote: Te rog sa menționezi versiunea de Gaggia pe care o ai la vânzare. O poza cu eticheta de pe spate ar ajuta. Din ce se vede pare sa fie varianta cu boiler din inox fără 3 way valve. Ar fi bine sa clarifici detaliile astea pentru ca diferențele sunt mari între cel cu boiler de aluminiu și cel de inox.
Spor la vânzare.
Nu am in acest moment poza cu eticheta insa detaliile de pe eticheta sunt urmatoarele:
TYPE: SIN035U (Classic S.B)
POWER: 1050W
DATE: 38/2018
MADE IN ITALY
RI9403/11
Cu boilerul de aluminiu/aur/cupru sau inox, ca habar nu am de care este, din punctul meu de vedere poate fi si din hartie creponata... cu acest espressor la care am adaugat niste site IMS si cateva accesorii, din anul 2020 pana acum mi-a iesit mereu un espresso aproape de ce se vede in poza de mai sus.
Recunosc ca la inceput au iesit si multe "ciorbite" pana am gasit combinatia ideala. Las chiar o poza cu un exemplu concret imediat dupa ce am luat espressorul cu diferenta dintre o cafea boabe buna si una oarecare de la raft.
(28-02-2024, 23:24)vlaicu Wrote: Te rog sa menționezi versiunea de Gaggia pe care o ai la vânzare. O poza cu eticheta de pe spate ar ajuta. Din ce se vede pare sa fie varianta cu boiler din inox fără 3 way valve. Ar fi bine sa clarifici detaliile astea pentru ca diferențele sunt mari între cel cu boiler de aluminiu și cel de inox.
Spor la vânzare.
Nu am in acest moment poza cu eticheta insa detaliile de pe eticheta sunt urmatoarele:
TYPE: SIN035U (Classic S.B)
POWER: 1050W
DATE: 38/2018
MADE IN ITALY
Revin cu un update in legatura cu pretul - 1350 ron.
Conditiile raman aceleasi.
Oferta include doar varianta cu toate accesoriile de mai sus!
Acest pret nu este negociabil.
Multumesc!
Conditiile raman aceleasi.
Multumesc!
Conditiile raman aceleasi, as adauga o rugaminte de un minim research inainte.
Multumesc!
22-04-2024, 16:35 (This post was last modified: 22-04-2024, 16:36 by esp.)
OFERTA SPECIALA valabila pana la data de 29 aprilie - 1150 ron.
Dupa aceasta data anuntul se va inchide.
Multumesc!
Desi doream sa pastrez aparatul si accesoriile, din lipsa de spatiu pentru 2 espresoare in aceeasi bucatarie, daca tot nu s-a inchis anuntul, o fi vreun semn sa mai scad din pret... sa fac o ultima oferta: 999 RON!
Oferta include toate accesoriile de mai sus!
Nu doresc schimburi cu alte produse sau vanzarea pe bucati din aceast anunt!
Pretul nu este negociabil.
Multumesc!
16-05-2024, 20:02 (This post was last modified: 16-05-2024, 20:04 by esp.)
(16-05-2024, 16:50)azoiteiandrei Wrote: Salut. Timer ul e cumva conectat cu aparatul sau e doar pentru informarea utilizatorului. Cum l ai prins de aparat?
Salut. Nu, nu este conectat, e un timer banal din Jumbo (cred ca am dat mai putin de 10 lei pe el :), dar foarte util pentru timpul extractiei, il ofer oricum cumparatorului...
Merge ca un cronometru sau temporizator.
Se ataseaza simplu pe orice suprafata metalica pentru ca are un mic magnet pe spate.