Espressoman de import
București
Cel mai simplu pentru toți este o loterie pe random.org
Eu la 50 EUR ar partecipa.... Probabilistic este cu mult pest orice loto / 7 din 49.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman infocat
Bucuresti
(10-05-2020, 14:06)micrenda Wrote: Cel mai simplu pentru toți este o loterie pe random.org
Eu la 50 EUR ar partecipa.... Probabilistic este cu mult pest orice loto / 7 din 49.
Ma bag și eu :-)
Lelit PL81T, Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton
Espressoman infocat
Targu Mures
Prin martie am spus daca dau lovitura cu bitcoini o cumpar :)))), desi am facut ceva plus pe bitcoin, inca nu am strans destul , asa ca poate m-as baga si eu la loterie. Dar fiecare sa poata cumpara numai 1 bon, altfel, poate am prin sifonier vreo 2000 de euro, cumpar 40 de tichete si imeadiat mi-am crescut sansa de a castiga un aparat cel putin dublu valoric.... ok si sansa sa pierd 2000 eur.
Lelit PL41EM, Kinu M47 Phoenix
Espressoman infocat
Timisoara
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc
⛵ Espressomanˍierat
Cluj
18-05-2020, 17:59
(Edited 18-05-2020, 17:59 by N3cks.)
(18-05-2020, 17:22)Cosmin Wrote: https://www.kaffee-netz.de/threads/suche...na.130494/
Eu încă aștept licitația. :)
(18-05-2020, 17:22)Cosmin Wrote: https://www.kaffee-netz.de/threads/suche...na.130494/
Eu încă aștept licitația. :)
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47 ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche ► 2019.09 Dalla Corte S + u ⋑ ı o, Niche
Espressoman infocat
Timisoara
si eu as participa :)
Gaggia Classic 2007 + PID / Niche Zero
Espressoman infocat
Bucuresti
Puneti-ma va rog si pe mine pe lista, cand se va face!
Lelit PL162T - Bianca, Honne Slim 2020, Handpresso Pump, Staresso Portable, Staresso Mirage, Porlex Mini
Espressoman de import
București
Problema este ca fiind o suma destul de mare, pentru a face o loterie de genul asta, cred ca legea cere câteva formalității (gen un notar).
Acum nu stiu exact legea, poate cineva ne poate ajuta.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman
Bucuresti
19-05-2020, 15:27
(Edited 19-05-2020, 15:42 by cradun.)
Nu trebuie un notar, trebuie consimtamantul tuturor partilor implicate (adica in primul rand al initiatorului postului), stabilirea regulilor (de exemplu, cate "bilete" poate lua cineva, nr maxim de participanti, cel minim, evident, dc se poate depasi suma (asa e la loterie, uneori putem depasi suma), un contract semnat, scanat si trimis unei persoane care centralizeaza contractele si verificarea obligatiei de varsare a contributiei prin extrasul de cont.
O persoana ar trebui sa fie detinatorul contului tip "escrow", in care se strang banii, care sa aiba obligatia sa vireze banii la incheierea perioadei de strangere sau la atingerea unei anumite sume. Pot face eu contractul, ar fi interesant. Dc sunt si alte lucruri care imi vin in minte, va zic.
La securitatea extragerii nu ma pricep, cum poate fi asigurata online/offline.
Liviu, zic ca ar fi bine sa mutam topicul asta de loterie in alta parte, ca poate vanzatorul prefera un thread curat. Eu i-as zice "Oferta atipica de cumparare pt grup saturat" deocamdata
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman Administrator
Bucuresti
E ok aici topicul deocamdata. Doar sa il organizeze OP-ul dpdv legal, asa cum ziceati si voi, sa nu existe probleme si dubii privind legislatia in vigoare.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
19-05-2020, 15:49
(Edited 19-05-2020, 15:50 by razclud.)
(10-05-2020, 05:28)razclud Wrote: @N3cks iti dau licenta sa te ocupi de tombola, in ce format vrei tu, intr-un nou topic.
Mie mi-e egal prin ce metoda desemnatu castigatorul. As dori topicul curat, da :)
Espressoman
Bucuresti
In primul rand, ar fi permisa loteria dpdv legal, pentru ca nu se aplica ordonanta care reglementeaza jocurile de noroc 77/2009. E importanta precizarea pentru ca jocurile de noroc sunt monopol de stat :) Insa prezenta ipotetica loterie nu ar fi o "activitate comerciala" astfel cum le defineste ordonanta, ci ar fi o activitate cu caracter civil, care se desfasoara intr-un singur moment (deci nu regulat, cum ar fi o activitate comerciala), deci ar fi supusa intelegerii partilor, nu acelei ordonante, prin urmare parerea mea e ca nu ar exista probleme dpdv al legislatiei, trebuie stabilite aspectele doar dpdv organizatoric.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino
Espressoman Administrator
Bucuresti
Mai ales ca pe razclud nu il intereseaza metoda, dupa cum spunea si el (logic pana la urma) rugamintea mea ar fi ca cei interesati sa se organizeze in afara forumului, pe un document in cloud gen drive, grup W'app sau altceva, iar aici pe topic sa dati link-ul acelui loc unde decurg discutiile.
Desi ideea e interesanta si de ce nu, reproductibila in viitor, nu vreau sa implic platforma Espressoman in posibile dezbateri juridice pe tema legislatiei mai sus amintite.
Aici postati link-ul spre zona de intalnire si rezultatul final, restul detaliilor nu au nevoie de expunere publica.
Succes!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman fresh
Bucuresti
Ma bag si eu daca se face tombola!
Sent from my iPhone using Tapatalk
If it works, don't fix it!!
Espressoman fresh
craiova
Pt o asemenea bijuterie, ma risc si eu la 50€ daca mai e valabil!
Espressoman infocat
Bucuresti
Deci cum e se mai aude ceva? S-a dat, nu s-a dat, se mai da, nu se mai da, se mai face tombola, nu se mai face tombola?
Si cu ocazia asta un free up de la mine... :D
Daca sa face iau si eu bilet de 50 E
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01
Espressoman infocat
Iasi
Razvan a uitat sa anunte, Mina a ajuns la mine, s-a dat Mini si diferenta, deocamdata tombola nu mai este de actualitate ;)