Welcome Back Log In Create Account

Vand Acaia Pearl White

Pentru cine nu stie ce face cantarul asta, verificati pagina producatorului: https://acaia.co/collections/coffee-scal...3774125079
Nou, sigilat. 
Pret 600 lei.

Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Ti-am dat pm.

Rezervat denis
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Cantarul are un nou proprietar, denis fiind cel mai rapid in trimiterea mesajelor si achitarea pretului cerut.
Se poate inchide.

o sa mai primesti?
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Probabil o sa mai am unul la vanzare in cateva luni, dar nu nou, ci folosit prin casa. Revin cand va fi momentul.

(25-03-2018, 13:41)Ernest Valentin Wrote: Probabil o sa mai am unul la vanzare in cateva luni, dar nu nou, ci folosit prin casa. Revin cand va fi momentul.

Ok :) l-as rezerva de pe acum, daca il ai pe viitor. 0744114230 e numarul meu, nu prea stau pe forum. Multumesc
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)