Hello There, Guest! Login Register

Vand ASCASO DREAM UP LOVE RED

Dream Up Love Red este unul din modelele emblematice ale gamei de espressoare Ascaso. Espressorul poarta marca designerului celebru Marc Aranyo, ce combina lookul retro cu linii moderne, accentuand calitatile tehnologiei state of the art ale acestui aparat de cafea espresso.
Calitate de exceptie a extractiei cafelei. Savurati in functie de preferinte o cafea espresso scurta, medie sau lunga. Alaturi dispozitivul pentru cappuccinare.
Detaliu tehnic competitiv, boilerul de aluminiu permite cresterea rapida a temperaturii apei, dar si racirea in scurt timp, 2 termostate ce controleaza temperatura apei separat pentru cafea si pentru cappuccinator

L-am cumparat din Barcelona in 01.2012. are in jur de 100 de cafele facute,nu prea am avut timp de el(mai am un LA Cimbali Junior) . este ca nou. este modelul DREAM UP(ultimul model) 3-way solenoid valve
Presiune adjustabila 8-16 bari cadou un Tamper ALUMINIU ASCASO
0xxxxxxxxx
1500 ron

Attached Files Thumbnail(s)

Este un espressor foarte frumos. Atat ca esti la doar 500 de lei sub Lelit PL41TEM (PID, manometru, teava de aburi profi, garantie) si cu 300 de lei peste Gaggia Classic. Din pacate supraevaluarea facuta de Ascaso espressoarelor sale afecteaza si piata de SH caci se pierde foarte mult. Eu iti doresc succes insa va trebui sa mai tai drastic din pret ca sa-l poti intr-adevar vinde. Cel putin cei de pe acest forum cam stiu care-i piata de espressoare casnice...
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 

Smile) ok. 1300 ron
eu am dat 510 euro pe el... in fine

are si teava de aburi profi

Stiu...si in Romania e cam 2300 de lei cu discountul importatorilor pentru forum si 2700 in magazine. Deci foarte mult. De aceea spuneam ca se pierde enorm la SH pe espressoarele lor.

Eu ti-am facut acea sugestie ca sa il poti vinde, nu sa iti pun bete in roate si doar sa ne uitam la un tablou Smile
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)