13-12-2018, 01:57
Salutari,
L-am cumparat de aici, fabricat in 11/2013.
Sita VST si tamperul le pastrez, deoarece le voi folosi pe viitor.
Pachetul contine:
1. espressor (portafiltru original, sita single, sita dubla, sita blind) = 800RON
2. upgrade grup (placa alama + sita dus IMS) luate de aici (local se gasesc aici si aici - ca si comparatie de pret) = 200RON
3. portafiltru fara fund = 130RON
4. tamping station Motta = 90RON
5. knock box rosu Rhinowares = 110RON
Cine cumpara totul = 1300RON si primeste cadou: perie curatare grup Motta, pahar gradat Rhinowares, 4*120ml Bean Jar.
As prefera sa vand 1+2+3 impreuna.
Preturile sunt fixe.Totate produsele sunt cumparate de noi de ~1luna (exceptie facand espressorul).
Livrare doar in Bucuresti (pentru provincie daca aveti pe cineva local, cu cea mai mare placere).
Motivul vanzarii: n-am reusit sa-i montez un PID, dar mai important...Mosul mi-a promis un PL92T
L-am cumparat de aici, fabricat in 11/2013.
Sita VST si tamperul le pastrez, deoarece le voi folosi pe viitor.
Pachetul contine:
1. espressor (portafiltru original, sita single, sita dubla, sita blind) = 800RON
2. upgrade grup (placa alama + sita dus IMS) luate de aici (local se gasesc aici si aici - ca si comparatie de pret) = 200RON
3. portafiltru fara fund = 130RON
4. tamping station Motta = 90RON
5. knock box rosu Rhinowares = 110RON
Cine cumpara totul = 1300RON si primeste cadou: perie curatare grup Motta, pahar gradat Rhinowares, 4*120ml Bean Jar.
As prefera sa vand 1+2+3 impreuna.
Preturile sunt fixe.Totate produsele sunt cumparate de noi de ~1luna (exceptie facand espressorul).
Livrare doar in Bucuresti (pentru provincie daca aveti pe cineva local, cu cea mai mare placere).
Motivul vanzarii: n-am reusit sa-i montez un PID, dar mai important...Mosul mi-a promis un PL92T

![[Image: hhKtt5N.jpg]](https://i.imgur.com/hhKtt5N.jpg)