21-03-2024, 20:13
[VAND] Blind shaker MHW-3BOMBER - Negru, Sigilat
|
22-03-2024, 13:35
il vreau eu. iti trimit PM
SDB | Honne
Past: AVX DB1 | Eureka Mignon Specialita
Past: AVX DB1 | Eureka Mignon Specialita
22-03-2024, 14:31
(22-03-2024, 13:35)julakis Wrote: il vreau eu. iti trimit PM
salut, am si raspuns. Multumesc
26-03-2024, 10:00
Exista disponiblitate in continuare.
Diametrul este de 58mm, apropo
Diametrul este de 58mm, apropo
26-03-2024, 17:30
e 85 lei pe aliexpress.. parca erau niste reguli undeva pe forum referitoare la preturile de vanzare vs achizitie..
https://www.aliexpress.com/item/10050063...U7Ru1&mp=1
26-03-2024, 19:28
(26-03-2024, 17:30)adriao Wrote: e 85 lei pe aliexpress.. parca erau niste reguli undeva pe forum referitoare la preturile de vanzare vs achizitie..
Acum o lună era 125, acum îmi arată 46.51 RON (113 pt două ) în linkul postat de tine, am verificat de mai multe ori, cel de 58. Ofertele de preț ale chinezilor.. greu pt mine de înțeles.
Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, -Profitec T64, -Nuova Simonelli MDH
27-03-2024, 10:17
Salut colegilor espressomani!
@adriao dupa cum ti-a zis si colegul @Florinush mai sus sunt multe locuri si preturi unde poti gasi acelasi produs.
Nu zic, e bun pretul gasit de tine, eu nu l-am prins.
Si unii ne simtim mai confortabil sa luam produsul fara a plati cu cardul in avans la chinez, apoi sa asteptam un minim absolut de 2 saptamani, timp dupa care poate sa ajunga sau nu, sau sa cauti cine stie ce oficiu postal pe unde o fi ajuns. Oricine a luat orice vreodata via China poate confirma.
La reguli stii tu ceva, dar ai citit pe diagonala. Produsele SH nu se vand peste pretul de achizitie, decat in cazuri speciale.
Blind shaker-ul meu e nou-nout, pregatit sa fie agitat de maini dibace.
Mi s-a parut super tare si am luat mai multe dupa ce am testat la cineva. Principalul avantaj pentru mine e workflow-ul ca n-am rabdare: rasnit direct in el, agitat frenetic 5 sec, pus pe portafiltru, lovit usor de blat sa cada tot frumos, tamp, pull si enjoy.
Nu mai suportam sa racai cu acele alea in sita.
TLDR: multumesc pentru free-up; mai am 1 bucata :D
@adriao dupa cum ti-a zis si colegul @Florinush mai sus sunt multe locuri si preturi unde poti gasi acelasi produs.
Nu zic, e bun pretul gasit de tine, eu nu l-am prins.
Si unii ne simtim mai confortabil sa luam produsul fara a plati cu cardul in avans la chinez, apoi sa asteptam un minim absolut de 2 saptamani, timp dupa care poate sa ajunga sau nu, sau sa cauti cine stie ce oficiu postal pe unde o fi ajuns. Oricine a luat orice vreodata via China poate confirma.
La reguli stii tu ceva, dar ai citit pe diagonala. Produsele SH nu se vand peste pretul de achizitie, decat in cazuri speciale.
Blind shaker-ul meu e nou-nout, pregatit sa fie agitat de maini dibace.
Mi s-a parut super tare si am luat mai multe dupa ce am testat la cineva. Principalul avantaj pentru mine e workflow-ul ca n-am rabdare: rasnit direct in el, agitat frenetic 5 sec, pus pe portafiltru, lovit usor de blat sa cada tot frumos, tamp, pull si enjoy.
Nu mai suportam sa racai cu acele alea in sita.
TLDR: multumesc pentru free-up; mai am 1 bucata :D
29-03-2024, 12:29
Ultima bucata!
Transport inclus la plata online.
Sa plec si eu acasa
Transport inclus la plata online.
Sa plec si eu acasa
Browsing: 1 Guest(s)