Espressoman fresh
Craiova
Cafflano Kompresso folosit de maxim 10 ori,cu două filtre pentru a ușura pregătirea rapidă a două shoturi, cu pâlnie și tamper printat 3D + râșnită Cafflano Krinder folosită la 3 râșniri. Peț pachet 500 RON cu transport inclus.
Espressoman infocat
bucuresti
salut, ce culoare are rasnita?
poti pune 2-3 poze?
Sent from my iPhone using Tapatalk
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic
Espressoman fresh
Craiova
Am încercat. Nu reușesc. Nu am computer și nu reușesc de pe telefon. Culoarea este roșu. Mulțumesc pentru înțelegere. Pot trimite poze în privat.
Espressoman infocat
Bucuresti
(31-01-2021, 12:03)Pinkpanther Wrote: Am încercat. Nu reușesc. Nu am computer și nu reușesc de pe telefon. Culoarea este roșu. Mulțumesc pentru înțelegere. Pot trimite poze în privat.
Urca-le in Google Drive si pune link
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Espressoman infocat
Bucuresti
Salut.
Cafflano Kompresso il vinzi separat?
Lelit PL81T- Eureka Mignon Specialita 15BL, Ibric
Espressoman fresh
Craiova
Doar împreună. Ăsta-i motivul pentru care ofer și transportul în prețul afișat.
Espressoman infocat
Bukarest
Salut, mai este valabil?
Mazzer SJ | Zwänger Favorite Typ0 | Isomac Giada | Promac Lollo | Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose
Espressoman fresh
Craiova
Espressoman infocat
Bucuresti
(31-01-2021, 23:38)ovis Wrote: Cafflano Kompresso il vinzi separat?
Daca vrei acel Kompresso plus accesorii, pot lua eu rasnita. Si facem 50-50? :)
Timemore C2; 1Zpresso JX-PRO; Cafflano Kompresso; Cafflano Go-Brew + Kalita Wave 155; Hario V60 02 copper; Bialetti Brikka Restyling 2tz; Bialetti Musa 1tz; Bialetti Fiammetta 3tz
Espressoman infocat
Bucuresti
Setul a ajuns la mine de vreo 2 saptamani, la pretul cerut :)
Cred ca a uitat @
Pinkpanther sa updateze.
O sa revin cu un review la rasnita, intrucat mi se pare ca in combinatie cu Kompresso merge foarte bine.
Espressoman infocat
Bucuresti
(16-06-2021, 10:34)razvano Wrote: O sa revin cu un review la rasnita, intrucat mi se pare ca in combinatie cu Kompresso merge foarte bine.
Te rog! Eu am Timemore C2, si plaja de espresso e de 2-3 click-uri.(Pentru ca nu e o rasnita capabila espresso, dar speram putin mai bine de la ea pentru mers la munte and stuff). Sunt curios daca Krinder sta mai bine aici :)
Timemore C2; 1Zpresso JX-PRO; Cafflano Kompresso; Cafflano Go-Brew + Kalita Wave 155; Hario V60 02 copper; Bialetti Brikka Restyling 2tz; Bialetti Musa 1tz; Bialetti Fiammetta 3tz
Espressoman infocat
Bucuresti
Sigur, ca un mic review folosesc doar combinatia cu kompresso.
Numarul de clickuri nu-s mai multe nici la krinder din ce-mi dau seama.
La 4-5 clickuri blochez sita la kompresso, apoi am o plaja tot de 3-4 clickuri pentru espresso (6-9) in care iese ok kompresso, mai sus nu am incercat.
O sa fac astazi un "Kompresso Brew" si zilele urmatoare moka si french doar sa vad cum se descurca.
(16-06-2021, 10:37)quad Wrote: (16-06-2021, 10:34)razvano Wrote: O sa revin cu un review la rasnita, intrucat mi se pare ca in combinatie cu Kompresso merge foarte bine.
Te rog! Eu am Timemore C2, si plaja de espresso e de 2-3 click-uri.(Pentru ca nu e o rasnita capabila espresso, dar speram putin mai bine de la ea pentru mers la munte and stuff). Sunt curios daca Krinder sta mai bine aici