Welcome Back Log In Create Account

Vând râșniță manuală Kinu M47 Phoenix

Salut,

Așa cum spune și titlul, vând una bucată râșniță Kinu M47 Phoenix achiziționată prin forum pe 28 octombrie 2019. De atunci și până acum a râșnit (cu indulgență) 24 de kile de cafea. Ca aspect este 9.5/10. Este bine îngrijită și d.p.d.v. mecanic, fiind curățată și gresată ușor o dată pe lună. O livrez în cutia originală.

Preț = 650 de lei. Transportul îl fac pe din două cu cumpărătorul. Livrare gratuită în București (cu respectarea normelor de distanțare etc.).

Poze aici. Trimit mai multe poze la cerere.
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Salut, 

Salut, daca accepti sa o trimiti prin posta-curier in Botosani, o cumpar eu. Plata o pot face in avans in cont. Tine-ma la curent. Merci.
Rancilio Silvia V3 ITO Mod, Kinu Phoenix, Arco 2in1 

Salut, Codrin.

Trimit cu plăcere. Aș prefera însă prin curier, că-n Poșta Română n-am încredere. Dacă ești de acord, azi creez AWB-ul și luni pleacă prin Fan (sau curierul tău preferat) spre Botoșani. Lasă-mi detaliile în privat dacă ești de acord.

Seară faină!

Salut TVTVTV,
Offtopic:
Îmi poți spune cate ceva despre gresat, ce piese le ungeai, ce substanță foloseai?
Multumesc
Bugster+Honne, Kinu

Râșnița este rezervată pentru b_codrin.

@Cosminchir: ulei mineral alimentar, din cel folosit pentru întreținerea tocătoarelor din lemn. Umezit un bețișor de urechi cu ulei și aplicat în strat subțire unde este cazul. Pentru bila buclucașă se folosește o scobitoare. Se lasă o picătură mică de ulei peste bilă apoi se apasă cu scobitoarea pe bilă până ce intră ulei în tot ansamblul. Apoi se usucă bine cu un șervețel.

Vândută lui Codrin pt. suma de 635 de lei.

@Lyvyoo @Fane

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)