Hello There, Guest! Login Register

Vând râșniță Timemore Sculptor 078s Black

Salut! Am cumpărat o râșniță Timemore Sculptor 078s prin Kickstarter. Am folosit-o aprox. o lună și, deși îmi plac foarte mult niște aspecte ale ei (design, mărime, sunet), încă o prefer pe a mea (Hedone Honne) pentru gustul și workflow-ul meu.

Prețul de vânzare este 3.200 RON negociabil.
Pentru cei interesați, pot face și trimite poze în detaliu.

Reply
Salut, sunt interesat. Poti sa imi lasi un nr de tel sa ne auzim?
Lelit Bianca V3, Niche Zero
Cafflano Kompresso, Comandante MK4

Reply
Salut,

Nu vreau să mă bag aiurea în anunț, însă pe KS, nu era 2500 prețul? 3200 era ieri la Tastecrafters, nouă .
Zic și eu …..

Reply
Blochezi bani, stai după produs cu lunile (multe luni) riști să pierzi banii, îți asumi un produs netestat și să vinzi și cu 2000 lei, nu? E 4000 fără ceva lei la tastecrafters.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(21-04-2024, 19:47)adiszep Wrote: Blochezi bani, stai după produs cu lunile (multe luni) riști să pierzi banii, îți asumi un produs netestat și să vinzi și cu 2000 lei, nu? E 4000 fără ceva lei la tastecrafters.

Reply
(21-04-2024, 19:32)GeorgianM Wrote: Salut,

Nu vreau să mă bag aiurea în anunț, însă pe KS, nu era 2500 prețul? 3200 era ieri la Tastecrafters, nouă .
Zic și eu …..
Intuita ta e corecta, te bagi aiurea :D
2300 pe kick, 4000 la taste
3200 negociabil e bun. Isi face banu'.

Spor la vanzare, free up!

Reply
(21-04-2024, 19:56)GeorgianM Wrote:
(21-04-2024, 19:47)adiszep Wrote: Blochezi bani, stai după produs cu lunile (multe luni) riști să pierzi banii, îți asumi un produs netestat și să vinzi și cu 2000 lei, nu? E 4000 fără ceva lei la tastecrafters.

Da, mă abțin . Nu meriți explicații .

Nici nu ți-am cerut. Faptul ca pui “ “ inainte de punct e suficient pt mine. Și lasă-mă să ghicesc la 2000 lei o cumpărai tu doar nu stăteai ca fraierul cu banii blocați până se hotărau chinezii să le trimită.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(21-04-2024, 20:17)adiszep Wrote:
(21-04-2024, 19:56)GeorgianM Wrote:

Da, mă abțin . Nu meriți explicații .

Nici nu ți-am cerut. Faptul ca pui “ “ inainte de punct e suficient pt mine. Și lasă-mă să ghicesc la 2000 lei o cumpărai tu doar nu stăteai ca fraierul cu banii blocați până se hotărau chinezii să le trimită.

Confirm ce au zis si ceilalti - am luat una de la Tastecrafters cu reducere de BF la ~3300 ron. A venit acum 1 saptamana, dupa 5 luni de asteptare si mai tre sa bag inca 4kg de cafea prin ea pentru rodaj.

Pretul cerut este corect.

Separat, gramatica e irelevanta, nu mai cautati conflicte stupide in postari de vanzare.

Reply
(22-04-2024, 13:52)Locvace Wrote: Separat, gramatica e irelevanta, nu mai cautati conflicte stupide in postari de vanzare.

Nu cred ca este stupid sa incerci sa scrii corect, sa verifici postarea inainte de a "apasa" pe buton. Este pana la urma o dovada de respect fata de ceilalti colegi. Nici extrema cealalta de politie gramaticala nu e ok.

Legat de pretul de vanzare, acea regula, in formularea de acum, este depasita de realitate. Deoarece exista KS, BF, comenzi de grup, etc. mi se pare imposibil sa fie definit clar ce inseamna si sa se verifice pretul de achizitie.

Reply
Ultima s-a dat la 2700... un pic mai aproape de pretul "moralmente corect"

Eu zic sa bagam mercurial, ca la piata pe vremuri... ce atata democratie... prost inteleasa. :s

Reply
Cata vreme nu este luata printr-o “combinatie” a forumului, nu cred ca exista vreo obligatie morala.
Totul tine de cerere si oferta. O iei acum la banii astia, o comanzi de noua pe KS si stai 3-5 luni pana se livreaza, o iei mai repede de la Taste Crafters dar mai scumpa…
Dar chiar, lor nu le bate nimeni obrazul ca trebuie sa vanda rasnita asta mai ieftin…?
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Rășnița este cumpărată de mine pe cont propriu. Apoi, prețul este negociabil.

Reply
Cu mercurialul am fost sarcastic, daca nu s-a inteles... :)

Cu pretul ultimei am fost insa serios... de asta regulamentul precizeaza obligativitatea publicarii pretului la care s-a incheiat tranzactia, ca sa existe niste repere ale pietei. Chit ca si informatia asta poate fi postata de forma... :s

Reply
@tomita Conform regulamentului fotografiile sunt obligatorii, altfel anuntul va fi dezactivat. Mai asteptam 24h.

Legat de regulament e drept ca m-am sucit si eu, dupa ce eram hotarat sa il modific ca pe kafe-netz, am zis ca totusi ca tentativele de bisnita in Romania vor fi mai mari decat in Germania si am renuntat la idee. Dar acum, daca pun cap la cap si inflatia care o vedem cum galopeaza, imi mai acord niste zile de gandire si inclin sa schimb regulamentul catre varianta germana.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Am adăugat și pozele. Dacă se dorește vreun alt unghi/detaliu, vă rog să-mi spuneți.

[Image: gQ4F0ftl.jpeg][Image: 9fKLXPNl.jpeg][Image: 9mu9jCOl.jpeg][Image: 9P3Qxbxl.jpeg]

Reply
Nu se pot deschide pozele.
online: ACS Vesuvius EVO Leva / Niche Zero
offline: Aeropress / Kinu M47 Phoenix

Reply
Apar aici, in anunt. Se vad OK.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Preț nou: 2.800 RON.

Reply
Preț nou: 2.600 RON.

Reply
Salut, ti-am lasat PM, mersi
Lelit MaraX+Eureka Mignon Specialita
Cafflano Kompresso

Reply
Salutare! Anunțul nu mai e valabil, m-am decis s-o păstrez. :D

Reply
Ok, reactivez anunțul de vânzare. Prețul este 2.600 RON.

Reply
Salut, sunt interesat, ai PM.
Espresso: ACS Evo Leva, Niche Zero
Filtru: Hario V60, Kinu M47 Phoenix POB

Reply
Salutare! Mai e valabil?

Reply
(10-08-2024, 18:11)Viovio Wrote: Salutare! Mai e valabil?

Din păcate, aștept și eu un răspuns de aproape două săptămâni...
Espresso: ACS Evo Leva, Niche Zero
Filtru: Hario V60, Kinu M47 Phoenix POB

Reply
E clar… oricum vad ca e indecis, ba o vinde ba nu o vinde?

Reply
E valabil. Scuze, nu am avut timp să intru pe forum. Răspund acum la PM.

Reply
(16-08-2024, 09:29)Viovio Wrote: E clar… oricum vad ca e indecis, ba o vinde ba nu o vinde?

Sunt cât se poate de convins, râșnița este de vânzare.

Reply
(21-08-2024, 21:16)tomita Wrote:
(16-08-2024, 09:29)Viovio Wrote: E clar… oricum vad ca e indecis, ba o vinde ba nu o vinde?

Salut, s-a dat?
Bianca + Niche

Reply
(05-09-2024, 17:44)mustbeme Wrote:
(21-08-2024, 21:16)tomita Wrote:

Salut, s-a dat?

Salut! Nu, e încă disponibil anunțul.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)