Welcome Back Log In Create Account

Vând râșniță Kinu Phoenix

Vand râșniță Kinu cumparată in 07.2019 și folosita aproximativ un an , deoarece mi-am luat un Macap M6D.
Este in perfecta stare de functionare, dar din comoditate si fiindcă avea și paharul spart nu am pus-o la vanzare. Săptămâna aceasta am trimis-o la fabrica si i-am facut upgrade la pahar de aluminiu cu o-ring .
Pret vânzare 600 lei

Reply
(23-05-2025, 19:35)bogdanmucenica Wrote: Vand râșniță Kinu cumparată in 07.2019 și folosita aproximativ un an , deoarece mi-am luat un Macap M6D.
Este in perfecta stare de functionare, dar din comoditate si fiindcă avea și paharul spart nu am pus-o la vanzare. Săptămâna aceasta am trimis-o la fabrica si i-am facut upgrade la pahar de aluminiu cu o-ring .
Pret vânzare 600 lei

Salutare, o doresc eu!

Reply
Salutare, sa-mi spui te rog daca doresti poze suplimentare.

Reply
(25-05-2025, 12:36)bogdanmucenica Wrote: Salutare, sa-mi spui te rog daca doresti poze suplimentare.

Am incercat sa-ti raspund prin private mesage , dar il ai dezactivat !
Da, cred ca se poate trimite cu verificare colet, dar trebuie sa intreb la fancurier.

Reply
Acum am modificat setările, sper să meargă!. Nu am nevoie de poze suplimentare, dacă este în stare perfecta de funcționare, așa cum ai scris, o vreau. Scriu adresa în pm?

Reply
Râșnița s-a vandut cu 600 lei !

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)