Welcome Back Log In Create Account

Vând râșniță Ascaso I Steel I 1

A venit momentul să mă despart de râșnița mea Ascaso I Steel I 1. Caracteristici: Putere: 250 W; 700 rpm; corp integral din inox; cuțite plate de 54 mm lățime; capacitate hopper: 250 grame; greutate 5 kg;

Achiziționată în 2018 prin intermediul forumului. Fabricarea este post decembrie 2016, deci asumă acele modificări de stabilitate ale soclului rotorului.

Concluziile oneste și nefardate privitoare la această râșniță le-am scris, explicit pe thread-ul specializat, care poartă numele device-ului. O concluzie sintetică: produce o râșnire în standarde, putând oferi shoturi echilibrate și suficient de rafinate. Nu poate dezvolta însă tot spectrul de gust și corp pus la dispoziție de cafelele prăjite mai light. Am testat-o cu destul de multe soiuri, rezultatele fiind onorabile, fără a fi excepționale.

Costul ei la achiziție a fost 1.000 lei. O vând la 600 lei. A fost folosită strict în regim casnic (nici nu s-ar putea altfel), cu 2 râșniri dimineața, pentru 2 shot-uri, pentru mine și tovarășa mea de viață :)

Motivul vânzării? Upgrade. La ce anume? La Eureka Olympus 75 E, hi-speed. 

Eventualii achizitori îmi pot scrie pe pm.
ECM Puristika, Lelit PL41 TEM, Eureka Olympus 75 E, hi-speed

[Image: rb5sZcy.jpg][Image: KBDaeUz.jpg][Image: LxVjRm7.jpg][Image: ETsW2aL.jpg]

Sunt interesat dar nu vad cum pot sa iti trimit PM. nu poti lasa un numar de telefon te rog?

Ti-am trimis mail (că pm în răspuns spre contul tău sunt dezactivate)

Am trimis PM

(23-06-2018, 12:11)alex67x Wrote: Am trimis PM

Ți-am răspuns, tot pe pm.

Salut, daca mai e valabil si eu sunt interesat.

Râșnița s-a vândut astăzi. Mulțumesc tuturor celor care și-au manifestat interesul.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)