Welcome Back Log In Create Account

Vând niche zero negru

Vând niche zero ,culoare neagra,cumpărat în 10.02 .2025,utilizat 10 cafele.pret 3200 Ron,preț fix.

Reply
Si te-ai gandit sa faci profit pe rasnita? E 2900 noua cu transport inclus
Mahlkoenig EK 43, Anfim Skody II, Anfim SP2, Niche Zero
ACS Vostok 2 group, ACS Falcon
Puteti vedea/testa oricare dintre ele la MM Coffee

Home kit: Kinu Titan, Flair 58 Electric
Ex: G-Iota DF64, ACS Minima, Profitec Pro 800, EK Omnia

Reply
salut mircea, cred ca ai uitat de brexit... deci adaugi taxe. costa aproximativ ~3500 lei
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Razvan, dragi colegi espressomani, nu este nicio problemă dacă cineva obține profit. Dacă și tu beneficiezi de un timp de așteptare redus, atunci nu rămâi blocat cu produsul la vamă sau nevoit să plătești pentru codul EORI, etc.
De asemenea, pe alte forumuri sunt prezentate produse, iar dacă acestea generează vânzări, se obține un comision. Timpul și informația nu sunt întotdeauna gratuite.
Profitul nu se rezumă doar la un beneficiu financiar; poate consta și în economisirea timpului, creșterea confortului sau alte avantaje. În esență, este vorba despre un schimb echitabil.
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.

Reply
cred ca nu ai inteles.. eu atentionam pe cel care a sanctionat vanzatorul
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
(05-03-2025, 08:35)MirceaMarin Wrote: Si te-ai gandit sa faci profit pe rasnita? E 2900 noua cu transport inclus
Daca ceva nu mi place la forumuri e că se discuta în afara subiectului,pentru "contabilul" din tine și eventual și alții ca tine care nu pot dormi noaptea de profiturile care le fac alții da mi voie să ți "raportez"prețul râșniței cu transport 484 lire sterline,(2900 Ron cum zici tu)TVA(taxe vamale 750 Ron (atât am platit la DHL,și aici au să sară alții,stai că dacă făceai așa plăteai mai puțin,etc,etc,eu nu m am sinchisit,am platit cât mi a cerut DHL fara să mișc nimic),deci preț total 3650 și astea daca cumva ai dubii le pot demonstra cu facturile.deci pentru "profitul" de (te las pe tine sa calculezi că ție poate îți dă cu + eu am zis că e un preț fair play ptr cine își dorește un niche zero pot spune nou și ptr mine acceptabil "profitul" care mi l asum.dar daca tu crezi că e o potențială afacere in asta adu tu râșnițe niche și vinde le cu 3200 sa faci profit.

Reply
(06-03-2025, 15:03)tavico Wrote:
(05-03-2025, 08:35)MirceaMarin Wrote: Si te-ai gandit sa faci profit pe rasnita? E 2900 noua cu transport inclus
Daca ceva nu mi place la forumuri e că se discuta în afara subiectului,pentru "contabilul" din tine și eventual și alții ca tine care nu pot dormi noaptea de profiturile care le fac alții da mi voie să ți "raportez"prețul râșniței cu transport 484 lire sterline,(2900 Ron cum zici tu)TVA(taxe vamale 750 Ron (atât am platit la DHL,și aici au să sară alții,stai că dacă făceai așa plăteai mai puțin,etc,etc,eu nu m am sinchisit,am platit cât mi a cerut DHL fara să mișc nimic),deci preț total 3650 și astea daca cumva ai dubii le pot demonstra cu facturile.deci pentru "profitul" de (te las pe tine sa calculezi că ție poate îți dă cu + eu am zis că e un preț fair play ptr cine își dorește un niche zero pot spune nou și ptr mine acceptabil "profitul" care mi l asum.dar daca tu crezi că e o potențială afacere in asta adu tu râșnițe niche și vinde le cu 3200 sa faci profit.

Salut, pot sa te intreb de ce o vinzi?
ms

Reply
Salut,

Sunt interesat, ti-am trimis mesaj in privat.

Mersi
Home: La Marzocco Linea Micra, Niche Zero
Past: Lelit Anita PL042EMI, Lelit Elizabeth, Eureka Atom Specialty 65E, Kinu M47 Phenix, Lelit PL162T Bianca

Reply
Salut, mai e disponibilă?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)