Hello There, Guest! Login Register

Vând cutite SSP Red Speed Espresso 68mm pentru râșnițele Honne, Versalab, Titvs

Vând setul de cutite SSP Red Speed Espresso 68mm cumpărat direct de la producător pentru râșnița mea Honne in luna decembrie 2023. 
Este setul de cuțite cu care se livrează standard râșnițele Versalab și Titvs.
Au râșnit in jur de 2kg după care am revenit la setul de cuțitele standard cu care se livrează Honne(Cimballi/DRM care am înțeles că nu se mai produc).
Le vând pentru că prefer profilul de gust al cuțitelor standard in combinație cu espresoarele cu levier (pe care de asemenea le prefer - Elektra, Pavoni folosite de mine, Strietman și Quickmill Rapida testate de mai mult ori la un prieten care deține de asemenea Honne).
Pentru espressoare cu pompa (Brewtus, Bianca) preferam setul SSP. Acesta consider că produce mai multe fines si este mai potrivit pentru espresso traditional (in loc de 2-4 gradații fata de punctul 0 puteam râșni la 6-8 gradații folosind același setup, sita și cafea).
Shoturi râșnite cu SSP-uri sunt mai balansate, au corp mai bun dar mai putina claritate. In schimb am sesizat că nu mai apareau gusturi ciudate in cazul utilizării anumitor cafele light folosind espressoare cu pompa (măceșe, fân, cascara etc.)
De asemenea menționez că în cazul rasnitei mele schimbarea cuțitelor a rezolvat problema blocajelor ocazionale sau alunecarea curelei in cazul utilizării unor cafele mai light (nici de când am revenit la setul nou de cuțite originale nu mi s-a mai întâmplat).
M-au costat în total 1300 RON (incluzând taxe de livrare și de import), doresc sa le vând pentru 1000 RON.
[Image: 1bZfAB3.jpeg]
Elektra MCAL. Hario Switch || Honne. Atom 75. Ex.: Lelit Bianca. Brewtus IV. MaraX. Lelit PL92T. Pavoni Pro. Flair 58. Niche Zero. Eureka SD, XL, Specialita. Sculptor 078s

Reply
Cuțitele sunt disponibile in continuare.
Elektra MCAL. Hario Switch || Honne. Atom 75. Ex.: Lelit Bianca. Brewtus IV. MaraX. Lelit PL92T. Pavoni Pro. Flair 58. Niche Zero. Eureka SD, XL, Specialita. Sculptor 078s

Reply
Disponibile in continuare. Reduc prețul la 900 lei.

Reply
Vândute, se poate închide.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)