Welcome Back Log In Create Account

Vând Lelit marax

Vând Lelit Marax, cumparat în iulie 2020, cu revizia generală făcută acum 3 saptamani (340 de ron), fără termometrul Eric și kitul Wood.- 4300 de ron
 - kitul Wood (400 de ron de nou)   - 300 de ron
 - termometrul Eric de la coffee sensor (63 Euro de nou) - 250 de ron
 - portafiltru bottomless - 120 de ron
Bonus o sita IMS.
Vine cu absolut toate accesoriile originale inclusiv filtru de 35 l.
Am și ambalajul original.
Predare personală în Iași, trimit și în țară prin curier.
[Image: yemMsbx.jpg][Image: u2QvmLr.jpg][Image: DpaRY5g.jpg][Image: xPs2tds.jpg][Image: 7HesRtj.jpg]
Lelit Marax (CS flow control) /Eureka Atom 75e ; past: Lelit 41 TEM/Macap M2M Stepless

Reply
Portafiltru fără fund îl vreu eu. Sunt din Iasi
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
Anuntul este inca valabil!
Lelit Marax (CS flow control) /Eureka Atom 75e ; past: Lelit 41 TEM/Macap M2M Stepless

Reply
Anuntul este inca valabil!

Reply
[Image: FrfvZRZ.jpg][Image: yv4qnY2.jpg][Image: CMaDgen.jpg]Am uitat sa mentuonez ca inclus e si un nivelator motta de 58,5 pe care l-am folosit extrem de putin pentru ca am cumparat un bravo tamper dupa.

Reply
Salutare! Mai este de actualitate anuntul?
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups

Reply
Da, mai este actual!

Reply
Vandut la 4500 colegului HBVlad, fara nivelator si sita IMS.
Asteptam sI feedbackul lui apoi se poate inchide.

Reply
[Image: 2QM0qbt.jpg][Image: j8MArg8.jpg][Image: 9yCYzmU.jpg][Image: EAhjl5d.jpg][Image: 8q3z3nN.jpg][Image: xPtC3bl.jpg]A mai ramas:
Sita Ims B702TH24,5M 70 de ron
sita VST 18 grame 150 de ron
Pf fara fund -120 de ron

Reply
A sosit espressorul, impachetat exemplar, iar aparatul arata foarte bine, conform descrierii. Multumesc Ioan, a fost o tranzactie fara cusur!
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups

Reply
Multumesc și eu!
Au mai rămas:
pf fără fund -120 ron
Sita Ims B702TH24,5M 70 de ron
sita VST 18 grame - Folosita foarte putin pana mi-am luat-o pe cea de 20 grame .  - 150 de ron

Reply
accesoriile de mai sus încă valabile

Reply
Pful bottomless s-a dat, la fel si vst-ul.
Ims ul il pastrez se poate inchide.
Multumesc!

Reply
Nu vinzi și Bravo Tamper-ul cumva? [emoji16]

Sent from my SM-F916B using Tapatalk
|||   Lelit MaraX   |||   Eureka Mignon Specialita   |||    YUME beans :)   |||     -----     ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)