Hello There, Guest! Login Register

Vând Lelit PL 41 TEM

Așa cum spune și titlul thread-ului, pun în vânzare espressorul Lelit PL 41 TEM.

Aparatul este vândut împreună cu un portafiltru naked, site originale (una blind, una single dose, alta double), o sită Ascaso (mult mai bună decât cea originală), tamper 57 mm, respectiv tamper 57,4 mm (originale Lelit), nivelator Lelit, garnituri de grup noi (2 seturi), plus șuruburi sită de grup (5 bucăți). Aparatul are 5 ani. Merge ireproșabil. Shoturile extrase cu el sunt excelente. Am folosit 99% din timp apă Devin (42 grame reziduu sec, mult mai puțin mineralizată, practic la jumătate, comparativ cu Bucovina). Curățirea grupului s-a făcut periodic, decalcifierea am realizat-o de două ori, din capriciu, nefiind nevoie.

Motivul vânzării: tocmai am trecut la ECM Puristika. 

Prețul final este 1.000 lei (aparatul și toate cele menționate mai sus, împreună). 

O să postez și fotografii în următoarele zile.
ECM Puristika, Lelit PL41 TEM, Eureka Olympus 75 E, hi-speed

Reply
[Image: Eh1ial1.jpg][Image: EreeNvg.jpg][Image: qwiSjmx.jpg][Image: yh5yfST.jpg][Image: i6elnw8.jpg][Image: 0BtjQNE.jpg][Image: RhQ8PJM.jpg]

Reply
Salut, ai mesaj in privat
Lelit PL162T Bianca, Eureka Mignon MKI,V60
Past: Lelit PL41TEM, Hario Skerton.

Reply
Mulțumesc userilor pentru interes și promptitudine.

Espressorul s-a vândut lui robert.bobo, exact în termenii anunțului, făcut probă, plăcut, totul ok.

Ca atare, thread-ul se poate închide.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)