Vand Gaggia Classic Pro cumpărată de pe forum anul trecut împreună cu o râșniță DF64 amândouă cumpărate la sfârșitul anului 2021 ( am facturile pentru amândouă ).
Prețurile sunt negociabile
Gaggia Classic Pro cu 2 Portafiltre ( unul fără fund ), set arc OPV Shades of coffee ( cu cea de 9 bar instalată în espressor și cele de 6.5, 5 bar și originală în punga lor), garnitura de silicon pentru grup și câteva accesorii precum un WDT retractabil, o sită IMS Competition și un cântar - 1750 lei
Râșniță DF64 Home barista și factura ( am schimbat declumper-ul de la exit chute și am atasat și un video cu râșniță ) cu diferite accesorii printate 3D - 1250 lei
Râșniță DF64 Roz ( declumper-ul de la exit chute schimbat ) și diferite accesorii printate 3D - 1550 lei
Râșniță Roz a fost câștigată la un giveaway anul trecut in decembrie. Nu am folosit-o mult timp pentru ca am făcut un upgrade.
Accesorii:
Tamper constant pressure MHW-3BOMBER 58.35 - 200 lei
Tamper autonivelant 58.5 -140 lei
Blind shaker MHW-3BOMBER plus holder DF64 printat 3D - 100 lei
Stație tampare - 100 lei
Maner portafiltru - 70 lei
Stand 10 grade Df64 - 50 lei
Motta inel dozare 58 - 30 lei
Latiera 350ml - 30 lei
Se mai poate pune la vânzare la cerere și un Umikot 58 cu suport și se poate printa alta bază dacă este nevoie - 100 lei
Se pot vinde si la pachet.
Poze si fimlari: https://imgur.com/a/CKZpt4O
Pentru orice intrebari rapsund in PM.
Prețurile sunt negociabile
Gaggia Classic Pro cu 2 Portafiltre ( unul fără fund ), set arc OPV Shades of coffee ( cu cea de 9 bar instalată în espressor și cele de 6.5, 5 bar și originală în punga lor), garnitura de silicon pentru grup și câteva accesorii precum un WDT retractabil, o sită IMS Competition și un cântar - 1750 lei
Râșniță DF64 Home barista și factura ( am schimbat declumper-ul de la exit chute și am atasat și un video cu râșniță ) cu diferite accesorii printate 3D - 1250 lei
Râșniță DF64 Roz ( declumper-ul de la exit chute schimbat ) și diferite accesorii printate 3D - 1550 lei
Râșniță Roz a fost câștigată la un giveaway anul trecut in decembrie. Nu am folosit-o mult timp pentru ca am făcut un upgrade.
Accesorii:
Tamper constant pressure MHW-3BOMBER 58.35 - 200 lei
Tamper autonivelant 58.5 -140 lei
Blind shaker MHW-3BOMBER plus holder DF64 printat 3D - 100 lei
Stație tampare - 100 lei
Maner portafiltru - 70 lei
Stand 10 grade Df64 - 50 lei
Motta inel dozare 58 - 30 lei
Latiera 350ml - 30 lei
Se mai poate pune la vânzare la cerere și un Umikot 58 cu suport și se poate printa alta bază dacă este nevoie - 100 lei
Se pot vinde si la pachet.
Poze si fimlari: https://imgur.com/a/CKZpt4O
Pentru orice intrebari rapsund in PM.
Lelit PL92T | Ceado E37S SSP SWEET LAB | MHW3-BOMBER R3 | KINGRINDER K4