Hello There, Guest! Login Register

Vând Elektra microcasa a leva

Salutare!

Scot la vanzare Elektra microcasa a leva proiect Frankenstein. Aparatul a fost achiziționat pentru a-l restaura dar din lipsa de timp și spațiu (soția) am decis sa abandonez proiectul.

Starea in care a fost adus este in stare de funcționare perfecta. Tot ce tine de mecanica este perfect. A fost decalcificat schimbate toate garniturile, sticla de nivel, presostatul funcționează perfect.

Ce ar mai trebui făcut la el tine de finisaj. In unele zone, unde este mai lucios, se observa ca m-am apucat dar repet nu am timpul necesar pentru asta.

Cei interesați va rog sa discutam detalii poze suplimentare precum și prețul pe PM.

[Image: e9Cwdd6.jpg][Image: 1zyMYyb.jpg][Image: CtyO9V4.jpg][Image: ZS3TWr9.jpg]
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Datorita unei scapari, regulamentul nu avea o cerinta obligatorie de pret, acum s-a introdus. Am crezut ca e logic...
"- obiectele supuse vanzarii vor avea obligatoriu minim o poza reala cu starea actuala si un pret transparent"
Am sters postarile celelalte ca sa lasam topicul liber. Te rog posteaza si un pret!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Ok... În total m-a costat undeva la ~1200 lei deci asta este asking price.

Iti scriu despre aparat in PM.
Mersi
Vesuvius v2 | Niche Zero | Acaia Lunar 2021 | Comandante Zebra mkIII | Picopresso | Bravo Tamper | V60 | Hario | Goat Gina | Brewista Artisan | Brewista Smart Scale v2 |

Aparatul s-a dat la prețul cerut. Se poate închide.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)